2010. május 10., hétfő

Kórház


Ez az az épület, ahol most minden nap előfordulok, és lakója is voltam párszor. A Soproni Erzsébet Kórház főépülete. Van még sok más épülete is, ahogy egy ilyen intézményben lenni szokott, de nekem valahogy mindig ehhez az épülethez volt 'szerencsém'.
Ilyen napsütésben tettem Anyuval pár lépést az épület előtt tegnap is és ma is. Azt a lilaakác-szerűséget is szemrevételeztük az épület előtt. A kinti levegő lefárasztotta, de elmondhattuk, hogy már kint is volt a műtét után. Utána egy automatából forró csokiztunk. Ez volt a jutalom.:-)

4 megjegyzés:

  1. Valahogy a lényeddel teszed a környezetedet széppé, vagy legalább kellemessé. Amikor olvaslak, mindig azt mondom mgamnak:- Látod, így kell ezt csinálni! Mert példaértékű a látásmódod.
    Édesanyád érzi, hogy mennyire fontos neked, így magával ragadja a Te életszereteted . Ezért gyorsan gyógyul.
    A kórház innen nézve egészen kellemes. A tó pedig egyszerűen gyönyörű.

    VálaszTörlés
  2. Vasárnap gyerekeknek volt pecaverseny a tó körül. Ott sétálgattunk, és néztük a nagy előkészületet, majd a rajtot.Nagyon komolyan vették az egészet a kissrácok.
    Boró a lényemmel teszek valamit is széppé, kellemessé? Magamnak is csinálom, és ha más is részesül belőle, megérzi, annál jobb.
    Én magam is szeretem a hangulatos kis zugokat, a szép tárgyakat.Ha akarom, ha nem, talán ez hat ki. Fokozatosan alakult ez ki bennem.
    Ahogy nézegetem a blogokat, sokan vagyunk így.
    Mikor jöttem ma el Anyutól egy nővérrel mentem a liftig. Mondta mosolyogva, hogy Anyum már megint 'gyakorlatozik', ugyanis elkísért a folyosó egy pontjáig engem.
    Megmondták neki, hogy mozogni kell, és ő komolyan veszi. Mint mindent. De biztosan az is nagyon számit neki, hogy mellette álltam végig, és segítettem ezekben a nehéz napokban. És fogom is.

    VálaszTörlés
  3. Ebből az egészből kiszűrtem a lényeget: anyukád jobban van, "gyakorlatozik", levegőn sétál, ihat forró csokit :o) De jó!! innen már egyenes az út a megszokott kerékvágásba. Kívánom, hogy mielőbb teljesen felépüljön! Puszillak Benneteket szeretettel. Ági

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, Ági!
    Igen, jobban van.Fokoztaosan erősödik is, mégha nem is 'bajnok' most:-) Holnap,csütörtökön jöhet haza.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu