2010. május 27., csütörtök

Kávé

 


Tegnap órákig szakadó eső, ma délután is ez várható.
Ma reggel viszont kicsit kisütött az nap. Ablak sarkig nyitva, párás fűillat jön be. Nekiálltam kávézni. Ennyi lesz a mai pihenőidőm, ahogy látom.:-)

6 megjegyzés:

  1. Fura, ahogy írod, pont arra gondoltam, hogy ma nem kávézom. Az elmúlt hét a kávé jegyében telt, nem tudom, tudsz-e angolul, de írok egy közös blogra, ami a kávéból indult.

    VálaszTörlés
  2. Bogarantyú!
    Tudok angolul, írhatsz úgy is.
    Hol keressem a szöveget pontosan?Hagyj itt egy linket légy szíves. Én a reggeli kávét nem hagyom még el, a délutáni is megvan. Néha sok a savam, lehet, hogy csökkenteni kényszerülök a kávét is.
    Valójában a szertartását élvezem, de meg tudom ezt csinálni a teával is.
    Mikor túl sok kávét ittam, éreztem, hogy már nem kívánom.Könnyű volt csökkenteni akkor.

    VálaszTörlés
  3. Kedvet csináltál egy közös kávézáshoz. Így fogtam magam és idehoztam a géphez a reggeli kávém. Úgy ittam meg, hogy közben Rád gondoltam. Jó ébredést adtál. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  4. http://journeyof2hdagents.info ahol Judy-val (aki a hamutartót csinálta) blogolgatunk.

    Én nagyon sokáig nem ittam kávét, most kezdem el értékelni a kevésbé tejes kávét, és általában akkor iszom ha nagyon álmos vagyok, vagy ha csak szeretnék valami finomat.

    VálaszTörlés
  5. Köszi, Bogarantyú. Már jártam is ott, és hagytam egy komemntet 'in English' ami ott úgy látom a hivatalos nyelv!:-)))
    Honnan az ötlet, hogy csináltok egy ilyen blogot?

    VálaszTörlés
  6. Már jóvá is hagytalak...

    Az úgy volt, hogy Judyval ittunk valahol kávét, és felmerűlt, hogy ezt le kéne blogolni. Az angol mellett a MadeByYou ajtajában döntöttünk. Nem is tudom, miért, de jól esik angolul blogolni. A saját angol blogom sosem frissítettem.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu