2022. július 3., vasárnap

Múlnak a napjaim




Általában reggel ébredés után felhúzom a redőnyöket, kinyitom az ablakokat. Ebben a hőségben viszont mindent fordítva csinálok, lehúzom a redőnyöket, hogy ne süsse az ablakokat a Nap, és becsukom őket, hogy ne jöjjön be   a nagy meleg. Így is meleg van bent, nem hiányzik a kintről beáramló hőség. 
Időnként hideg vizet folytok a csuklómra, nedves zsebkendőt vagy törölközőt teszek a nyakamra, és langyos vízzel lezuhanyozom. Mindig van egy palack víz mellettem, időnként belekortyolok. Ujjatlan, könnyű ruhát vagy csak egy pólót veszek fel. Szerencsére volt egy kis lehűlés a napokban. Jó dologként értékelem.
Ért egy másik jó dolog is a napokban. Elromlott a mosógépem. Na, nem ez volt a jó dolog. Hangosan zúgott, mikor adta ki magából a vizet, és csak vékony sugárban jött ki belőle a víz.  Nem értek hozzá, nem tudtam mi lehet a baja. Sikerült egy szerelőt szereznem. A tudakozót hívtam fel, ők adták meg egy helyi szerelő telefonszámát. Már felkészültem arra, hogy kell vennem egy új mosógépet, és hogy az mennyi gonddal fog járni. Aztán a szerelő megállapította, hogy csak a szűrő tömítődött el. Kitisztította, és megszűnt a probléma. Örültem neki. Tanulság: Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Lehet, hogy csak egy egyszerű problémáról van szó.
Múltkor taxival elmentem a postára. Úgy döntöttem, hogy visszafelé már gyalog jövök. Nem mondom, hogy könnyű volt a legnagyobb hőségben megtennem az utat.  Elszoktam a gyaloglástól, néha úgy érzem, hogy szinte félek menni. Gyenge vagyok, attól tartok, hogy útközben fogy el az erőm. A gyengeség bizonyára a sok fogyás és az állandó otthonlét eredménye is. Szerencsére találkoztam egy volt kolléganőmmel. Beszélgettünk, és közben kérés nélkül elkísért egy darabon a hazafelé vezető úton. Biztonságérzetet adott a jelenléte. Örültem, hogy gyalog hazaértem. Ez is egy jó dolog volt, ami mostanában velem történt. 
Múlnak a napjaim csendben, apró, jó és rossz dolgokkal együtt.

131 megjegyzés:

  1. A redőnyökkel pont így teszek most én is. (Télen bezzeg alig várom, hogy felhúzzam, és ha süt a nap, beáramolhasson a lakásba.)
    Elég jól bírom a meleget, de mostanában már kicsit ez nekem is sok(k :) volt. A Balatonnál se frissített a víz, posvány-langyos, (erre a családban csúnyább kifejezést használunk), de a kisgyerekek így sokkal jobban élvezték, a legkisebb unokánk is vígan paskolta a Balcsit. Itthon hűvösebb a ház, régi, vastag falai viszont már kezdtek egyre jobban átmelegedni. Szerencsére péntek késő estére megérkezett a szél, ha melegen is fújt, de jó erősen, átlevegőztettük a szobákat éjjel, és végre mind jól aludtunk.(az emeleti pici szobák, a gyerekeké, bizony szinte elviselhetetlenül meleg- ezen is (és egyre több dolgon) veszem észre a klímaváltozást.
    Nagyon merész voltál a gyaloglással, de jól sikerült és ez is egy kis magabiztosságot, örömet adott talán. Ilyen melegben nem szívesen mászkálok, még biciklivel se.
    A csendes napjaidban most én is osztozom - nálunk épp kiürült a ház, elcsitult a gyerekzsivaj (sajnos) - de majd jönnek még :)
    Vigyázz Magadra, kedves Éva.
    rhumel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A redőnyöket lehúztam mára, és becsuktam az ablakokat is. Állítólag súrol bennünket megint egy hidegfront, várom, hogy újra szellőztethessek alaposan. A panellakás hamar átmelegszik. Jó, hogy nektek vastagok a falak, és kellemesebb lehet bent a hőmérséklet akkor is, ha ez nem tart sokáig, mert még a vastag falak is átmelegszenek.
      Mindig figyelem az időjárásjelentést a neten és a TV-ben is. Örülök, ha kedvező híreket mondanak. Én is kicsit jobban aludtam az elmúlt napokban.
      Pénteken itt is nagy szél volt, azzal érkezett a kis hidegfront. Nem nagy, de mégis örömmel fogadtam.
      Örülök, hogy veled voltak az unokák, és megmártózhattatok Balatonban, mégha kicsit felmelegedett a víz akkor is. Jó lesz, ha újra jönnek, és betölti a házat a gyerekzsivaj újra.
      Vigyázz magadra te is!

      Törlés
  2. Ezt nagyon jól tetted, hogy megpróbáltad a sétát hazafelé, még ha féltél is egy kicsit a gyaloglástól, legalább bemérted a határaidat és máskor is haza mersz indulni. Főleg mikor nem lesz már ilyen hőség.
    Hőségmentes napokat kívánok 🤗☺️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálkozom, próbálkozom a járkálással, de nem fogom megtenni újra míg ilyen meleg van. Éreztem, hogy nem volt jó. Az ember határai végesek, kölönösen akkor, ha már nem fiatal. Bár őket is megviseli a hőség.
      Remélem, hogy újra jön egy kis his hidegfront. Nálatok még melegebbek vannak, mint itt, ahogy nézem a hőmérséket térképeket. Pedig itt is forróság van.
      Én is hőségmentes napokat kívánok neked.

      Törlés
  3. Milyen jó, békés napjaitok vannak! Örömmel olvasom. Itt is hűvösebb lett. Nyitott ablaknál alszunk, végre jobban.
    Klári

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nyitott ablaknál alszom. Jólesett a kis hőmérséklet csökkenés.Megbecsülöm a békés napjaimat, mint mindent, ami jó hatással bír rám. A nyitott ablaknál alvás nekem is jót tett. Rossz, ha nem tudom magam kialudni, rányomja a bélyegét az egész napra.

      Törlés
  4. Kedves Éva, együttérzéssel olvasom blogodon (és másokén is!), mennyit szenvedtek a hosszantartó hőségben! A ház fokozatosan átmelegszik a végén. Mi kell még a klímaváltozás hitetlen bajnokainak, mint az évente visszatérő egyre hosszabb kánikula?
    Én is örülök, hogy gyalogolni tudtál egy kicsit. Nekem is egyre nehezebb, és tudom, hogy többször kellene rávenni magamat, de mindig van jó kifogás... Most épp megérkezett 10 napra unokahúgom és férje, jó alkalom lesz egy kis "muszáj gyaloglásra"...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezért a hőségben töltött napok miatt nem szeretem a nyarat, Én is örültem, hogy gyalogolni tudtam kicsit, bár nem fogom újra megtenni ebben a melegben. Maradok a négy fal között, mint mindig. Nem szeretnék rosszul lenni az utcán.
      Érezd jól magad az unokahúgoddal és a férjével, és sétáljatok. A vendégek miatt most nem tudsz kifogást találni.:)

      Törlés
  5. Bons, Rózsa voltam (de hervadok...)

    VálaszTörlés
  6. Mégegyszer bocsánat: a gép elírta a "bocs" szót, bizonyára nem tetszik neki a rövidítés...

    VálaszTörlés
  7. De jó, hogy jelentkeztél! Nagyon meg tudom érteni, hogy megijedtél a mosógép rosszalkodásától, de látod, milyen öröm lett, hogy csak ilyen kis baja volt.
    Bátorság volt tőled ebben a nagy melegben elindulni gyalog. Örülök, hogy sikerült, de igazad van, hogy ilyen melegben nem próbálkozol újra. Vigyázz magadra!
    A napirendem nekem is hasonló, ma eltértem a megszokottól. Hajnalban keltem és húslevest főztem. A meleghez még plusz hozzájárultam ezzel, de meg kellett főzni a húst, mert kell másnak a hely a fagyasztóban. (Fagyinak.) :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szeretem, ha a háztartási gépeim rendetlenkednek. Mindig gond szerelőt szerezni, és megjavíttani őlet. Félek, ha újat kell venni, az mindig gonddal jár, és meg kell tanulni használni őket. Ezt az oldalát sem sem szeretem az új dolgoknak.
      Várom a hűvösebbet, és akkor megyek ki újra. Ha egyáltalán kimegyek. Boltba mennem kell, az biztos, azt nem kerülhetem el.
      Főzni is rossz ebben a melegben, mert ahogy írod plusz hőt termel. Nem irigyellek, hogy meg kellett tenned. De a fagyi az fontos. :)

      Törlés
  8. Én forditva vagyok a mosógéppel, tudom, hogy csak egy kis programhiba történt, de képtelenek megcsinálni... azóta kézzel mosok (dacból? régen szerettem... s csak a férjem munkaruhái miatt vettünk mosógépet)
    A meleget én se birom....(nade ki birja?!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fárasztó lehet kézzel mosni. Tudom, régen is így csinálták, és nem panaszkodtak. Gondolom, hogy több szerelőt is hívtál már, hogy próbálkozzanak megjavítani. Az lesz a vége, amitől én is tartottam, hogy venni kell egy újat. Csak ez meg gond és kiadás lenne. Sehogy sem jó.
      A meleg nem jó. Itt éppen most eredt el az eső. Egész nap borult volt az idő.

      Törlés
  9. It is so hot here too! I do the same things as you do and will have a cool shower in a few minutes. My washing machine was out of order three weeks ago and my son in law repaired it it costed 10 euros instead of 200 euros they wanted to charge me.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. The weather is better now.The temperature is 24C and it is cloudy. The hot weather will come the on Thursday as the weather forecast says. I am happy that my washing machine was repaired. It is not good to live without it.
      It is good that you could spare money. There is big difference between 10 and 200 euros.
      Have a nice week.

      Törlés
  10. Remélem jól vagy! Furcsa ez a csend....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tartok egy kis szünetet.

      Törlés
    2. nyári szünet(?) a fő, hogy nincs baj, én is hiányoltalak már!

      Törlés
    3. Köszönöm, hogy hiányoltál.

      Törlés
    4. Remélem kellemesen telik a nyári szüneted. :) Minden jót neked Éva! :)

      Törlés
    5. Kedves Betti! Köszönöm, viszont kívánom neked.

      Törlés
  11. Jó pihenést kívánok! Én is valami olyasmit csinálok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Borka! Nagyon köszönöm, te is pihenj sokat!

      Törlés
    2. Éva, saját tapasztalat, hogy merni kell, Ahhoz viszont érzék kell, vagy inkább megérzés most indulj vagy maradj. Aztán sikerélmény, ha sikerül, ez előre visz.

      Törlés
    3. Kedves Névtelen! Milyen igazad van! Én nem vagyok bátor, nem mindig merek megtenni dolgokat, de a sikerélmény megtapasztalása jó dolog.

      Törlés
  12. Kedves Éva, remélem, jól vagy! (Rózsa)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem vagyok jól. Ezért is nincs kedvem írni.

      Törlés
    2. Mivel segíthetnék? (és ha kiírnád magadból?... Nekem néha jót tesz, igaz, többnyire én is elbújok ilyenkor... "R")

      Törlés
    3. Nem tudom kiírni magamból, ahhoz túl komoly probléma, hogy a nyilvánosság elé hozzam. Talán egyszer, mikor végleg aktuális lesz. Addig is elbújok.

      Törlés
  13. Válaszok
    1. Keves Katalinom! Köszönöm szépen. Viszontölelés neked.

      Törlés
  14. Kedves Éva! Legyél túl a nehezén, és írjál majd. Ölellek: BMari

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves BMari! Amint képes vagyok írni a bajomról, akkor írok. Nem tudom optimistán szemlélni a világot, panaszkodni pedig nem akarok.

      Törlés
  15. Kedves Éva, szeretettel gondolok rád, ha valamiben segíthetünk, akkor gondolj ránk és írjál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Betty! Köszönöm, hogy gondolsz rám, talán egyszer írok. Most képtelen vagyok rá.

      Törlés
  16. Hope you are not too hot? Here it is VERY hot! Hard to go out

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dear Catherine,the weather is not hot here. 27C during the day. As they say next week will be hotter. I am not happy about it.

      Törlés
  17. Kitartást, erőt, hitet, hogy rendben lesz hamarosan az életed. Sokan vagyunk Veled.
    Ölellek kedves Éva!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Orsi! Köszönöm szépen a jókívánságaidat. Jó, hogy velem vagy és vagytok.

      Törlés
  18. sokat gondolok rád, hiányoznak a szelíd szép posztjaid...(tudom, az íráshoz kell sok minden: önbizalom, bátorság, stb...mint a problémák megoldásához is...arra kérlek, ne bújj el, ne törődj bele lemondóan, azt kérem - szeretném -, ha kevésnek érzed magad a megoldásához, kérj segítséget SZAKEMBERtől ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kevésnek érzem magam a megoldáshoz, de nem szántam rá magam még arra, hogy szakemberhez menjek. A kör bezárult.

      Törlés
    2. hát olyan ez, mint a fogorvos: NEM RÁSZÁNÁS KÉRDÉSE, ha kell, akkor kell, ne késlekedj ...az, hogy szorítunk érted, édeskevés, fontos vagy, nekünk is és önmagadnak is...MOST kell megtenned♥

      Törlés
    3. Azt hiszem, hogy nem kérek segítséget. Így döntöttem.

      Törlés
  19. Éva, hiányzol! Megértelek, mert nekem is voltak/vannak hasonló gondolataim, érzéseim, csak szeretném, hogy tudd: hiányzol... (Borka)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Borka! Talán egyszer megjön a kedvem az íráshoz. Most egyelőre nem.

      Törlés
    2. Megértelek és elfogadom. Bízom benne, hogy rendbe jönnek majd a dolgok. (Borka)

      Törlés
    3. Kedves Éva! Én is bizakodom, mint Borka. Azért néha írok majd ide, de semmiképp se érezz kényszert, hogy választ várok. Csak szeretném, ha tudnád, hogy Veled vagyunk és gondolunk Rád sokat. Hátha ez ad egy icipici erőt...
      rhumel/Endi

      Törlés
    4. Kedves Endi! Nagyon köszönöm, rám fér most nagyon.

      Törlés
  20. Minden nap idenézek...És szomorúan távozom....Bárcsak segíthetnénk! Veled vagyunk és ha a gondolat segíthet, elmondhatom, hogy sokszor gondolok Rád. Ahogy a többi idelátogató, virtuális barátaid is biztosan. Öleléssel: Endi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Endi, köszönöm, hogy gondolsz rám. Sajnálom, hogy szomorúan távozol tőlem, de nem vagyok olyan lelki állapotban, hogy írjak. Sok a bajom. Panaszkodni pedig nem akarok. Talán egyszer visszatérek.

      Törlés
  21. Kedves Éva, hiányzol. Ölellek

    VálaszTörlés
  22. Éva, sokallottam két hónap kihagyást, és így egyszerre elolvasott kommentekből derült ki, hogy nem véletlen, komoly baj gyötörhet téged. Lesújtó volt hirtelen szembesülni egy nem tárgyiasítható félelemmel. Legyél jobban! Nézz körül, szívesen és együttérzéssel segítenénk mindannyian. Én is, ahogy tudok, csak írjál! Klári

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, komoly baj gyötör. Lelkileg nagyon megvisel a gondom. Köszönöm, hogy gondoltok rám. Megértéseteket és türelmeteket kérem.

      Törlés
  23. Várunk!!!! várunk vissza!!!

    VálaszTörlés
  24. nem jelentkezett be a blogger, Orsi voltam az előző kommentnél! szóval várunk vissza Éva!!

    VálaszTörlés
  25. Kedves Éva, ma is, mint minden nap, gondolva Rád, idejöttem. Vigyáz Magadra. Öleléssel: E.

    VálaszTörlés
  26. Kedves Éva!
    Ülök a finom vasárnapi vaníliás kávémmal a kanapén, lassan kortyolgatom, ahogyan Te is szoktad. Ölemben a tablet, s megint nézem az erdei mályva, és a szarvaskerepen táplálkozó közönséges boglárkalepke képét, (szerintem már mindent tudok róluk), Nagyon hiányzol! Minden nap megpróbálok, így ismeretlenül is, szeretetet és energiát küldeni neked! Nóra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt ülök a hétfői reggeli kávémmal, és olvasgatok. Én csak fényképeztem a virágokat és a lepkét, de nem tudtam egyiknek sem a nevét. Most tanultam tőled.Köszönöm a szeretetet és az energiát.

      Törlés
  27. Good evening Eva. I see that you are not on your blog at the moment .
    I wish you the best. Take care! Hugs Catherine

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dear Catherine, thanks for your good wishes. It is very kind of you. I could read that you are back from your holiday. Have a good rest at home. Hugs. Éva

      Törlés
  28. meg kell tanulnunk együtt élni a (elég csak ezt a mondatot beütni a googliba :))) és nagyon sok érdekeset ad ki,:))) meg kell tanulnunk együtt éni a problémákkal, meg kell tanulnunk együtt élni a bizonytalansággal, kilátástalansággal, meg kell tanulnunk együtt élni a medvékkel, meg kell tanulnunk együtt élni, meg kell tanulnunk, meg kell, meg...

    legalább megpróbálni
    úgy nem élhetünk, hogy várunk és ez tölti ki a napjainkat, mert ezen felül is vannak fontos dolgaink...amikor a sokk kicsit enged a szorításából (vagy magunktól, vagy segítséggel) de ki KELL mozdulni, nem feladni, csak egy lépés...mindig csak egy icurkapicurka picinyke lépéske

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. édesÉva, hasonló cipőben járok


      és arra jöttem rá, hogy jó adag BÁTORSÁG kell az élethez, a dolgaink megcsinálásához, sokszor ahhoz hasonlatosan, mint mikor elmegyünk a fogorvoshoz (ahhoz, aki nemrég beletört egy gyökeret és a szájsebészeten kötöttünk ki,) minden nap egy bátorságpróba

      Törlés
  29. nem kell elolvasnod se, amiket ide írogatok, csak annyit kérek, valami kis jelet tegyél hogy itt jártál, bekapcsoltad a géped, ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt jártam, olvastalak. Köszönöm, hogy írtál. Olyan nehéz most nekem. Nem tudok mást írni. Gyűjtöm az erőt egyik napról a másikra.

      Törlés
    2. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

      Törlés
  30. Kedves Éva, ide is írok (és minden nap benézek), hogy érezd, milyen sokan gondolunk rád és sok-sok erőt kívánunk neked. (rózsa)

    VálaszTörlés
  31. Én is sokszor gondolok Rád, és nézek be ide Hozzád! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Betty, köszönöm, hogy gyakran benézel hozzám.

      Törlés
  32. Minden nap idelátogatok, néha többször, és ezen kívül is gondolok Rád. Bárcsak ez segíthet e, legalább kicsit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rhumel, bizonyára segít, ha gondolsz rám. Köszönöm szépen.

      Törlés
  33. 🥰 Jó lenne, én igyekszem teljes szívemből.🤗
    rhumel

    VálaszTörlés
  34. 🍁🍂 Itt az ősz, remélem, hamarosan vissza fogsz jönni. Sokat gondolok rád, vigyázz nagyon magadra! Várunk!!!

    VálaszTörlés
  35. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  36. Kedves Éva! Jó ideje riadtan figyelem a blogodat, de nem akartam innen távolról ismeretlenül osztani az észt. Nagyon szépen kérlek keress valami személyes kontaktusú segítséget, ez így nem mehet tovább! Így blogon keresztül csak izgulhatunk érted, de talán egyikünk sincs olyan helyzetben, hogy ki tudjon rángatni a kétségbeesésedből. M? a tanítványaid, akiknek annyi szeretetet adtál ? Kollégáid? Talán nem is tudják, hogy milyen elhagyatottnak érzed magad. (Ne haragudj ezekért a szavakért, ha tehetném odautaznék hozzád, és legalább megölelnélek.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden összeomlott körülöttem. Szárnyaszegetten vergődöm a saját bajaimban.

      Törlés
    2. 🖤 Jaj, mit is tehetnénk Érted???
      rhumel

      Törlés
    3. Tudom, hogy nem írod le, nem mondod el, de olvasva ezt a mondatodat, megijesztesz. Nem tudom mi a megoldás, de kérlek, hogy ne maradj magadra. Kell, hogy legyen valaki, akivel beszélgethetsz, talán van olyan, aki valamit segíthet, legalább egy kicsit. Nem beszélsz róla nekünk, és tiszteletben kell tartanunk az akaratodat, de sokan féltünk. 🖤

      Törlés
  37. Várunk rád szeretettel. Újból kívánok neked hitet, reményt, kitartást!
    Gyógyító öleléssel, Orsi

    VálaszTörlés
  38. édes Évám, naponta benézek, de nem adod jelét, hogy olvasol, sem emailon, sem itt, és szeretnék kérni tőled valamit...egy kis kérésem lenne:
    nagyon nehezemre esik (nem, de most erre fogom). szóval, hogy oldalakat kell visszagörgetnem, ha írni szeretnék neked...arra kérlek, írj egy új posztot, ha elérte a 100-at a hsz-ok száma. Szóval egyezzünk meg, nyiss egy új bejegyzést,. csak tegyél fel egy fotót, és oda kezdhetünk újabb hsz-okat írni, kényelmesebben...Rendi? kérlekkérlek ♥
    légyszilégyszilégyszilégyszi♥

    VálaszTörlés
  39. szóval mindjárt letelik a 100 hsz, és kérlek szépen, új posztra szeretnélek rávenni♥

    VálaszTörlés
  40. s meg is van a 100.- kérlek, kérlek szépen, nyiss új posztot♥

    VálaszTörlés
  41. Mindig válaszolt Éva mindenkinek. Ez így rossz érzést szül, hogy nem ír.
    Azt gondolom, nagy baj van.
    Zsuzsanna

    VálaszTörlés
  42. Semmi. Sokan vagyunk akik legalább egy szót, egy jelet várunk.

    VálaszTörlés
  43. édesem, annyit gondolkoztam, miért hiányzol, mitől féltelek, és h. van-e jogom ebbe beleszólni, miért akarom, hogy adj itt bármi jelét annak, hogy folytatnád a blogodat, mitől félek, én...van-e jogom megszabni, h, mit csinálj, van-e beleszólásom a döntésedbe...és azt hiszem, h. NINCS ...olyasmi ez, mikor látunk egy síró embert és azonnal zsebkendőt nyomunk a kezébe, h. MI JOBBAN ÉREZZÜK magunkat, h. azt higgyük, mi aztán jól megtettük a dolgunkat, és mi aztán baromira együtt-érzőek vagyunk, csakhogy ez sosem a síróról - sokkal inkább a mi nyugalmunkról - szól...
    drága Éva, megértem a döntésedet (ha valóban így döntöttél)♥,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katalin, tökéletesen igazad van.

      Törlés
    2. Tökéletes gondolat és megfogalmazás én is így érzem, és ezért nem írtam többször. Tiszteletben kell tartani a másik döntését, illetve tudatni, hogy itt vagyunk, de hogy mikor jön és mit mond el, az csak az ő döntése lehet.

      Törlés
  44. megváltozott a véleményem, a többieknek mondom: imént beszéltem vele telefonon, nincs gépközelben (nem fog tudni internetezni egy darabig), kérek mindenkit, hogy türelemmel és tapintattal legyen, és ha nagyon szeretne írni a emailjára is , ide is írhat, majd egyszer el fogja tudni olvasni...én bízok (ha éveket kell, akkor éveket várok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az értesítést! Így egy kicsit könnyebb.

      Törlés
    2. Kedves Katalin, nagyon-nagyon szépen köszönöm/köszönjük a híradásodat! Szomorú a szívem és nagyon aggódom Éváért, de most egy picit megkönnyebbültem, még ha ez nem is jó szó, de azt hiszem az idelátogatók értik és érzik, mit szerettem volna vele kifejezni...
      rhumel

      Törlés
    3. én is nyugodtabb vagyok picit, h. nincs egyedül

      Törlés
  45. Hello Eva missing you, thinking of you. Big hugs

    VálaszTörlés
  46. Sokat gondolok Rád, csak ezt akartam mondani. 💙

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanúgy, mint Borka, én is, minden nap..💚.És meg is szoktam nézni, hány komment van, most láttam, eggyel több. Borka írta.🥰
      rhumel

      Törlés
    2. én is mindig nézem, és a hsz-ok számából következtetek...HIÁNYZOL ÉVA

      Törlés
  47. Valami info? Nincs senkinek híre Éváról? Csak egy pici sor, egy tőmondat, hogy jól van.

    VálaszTörlés
  48. Én sem tudok semmit, csak azt, hogy a napok egyre múlnak és mi egyre csak várjuk Éva visszatértét. Türelmesen, nem tehetünk mást.

    VálaszTörlés
  49. I wish you a Merry Xmas! Hugs Catherine

    VálaszTörlés
  50. Gondolok rád Éva, így Karácsony előtt, szeretettel, Rózsa

    VálaszTörlés
  51. Csatlakozom Rózsához, a névnapod is tegnap volt, szeretettel köszöntelek!

    VálaszTörlés
  52. Csak remélni tudom Neked a boldogabb új évet! 💙

    VálaszTörlés
  53. Ha benézel ide, Éva, fogadd őszinte jókívánságaimat az új évre! (Rózsa)

    VálaszTörlés
  54. Az újesztendőben is szeretettel gondok Rád, remélve, hogy jóra fordul az életed és idén majd újra visszatérsz, kedves, nyugalmat, derűt sugárzó bejegyzéseiddel🤗

    VálaszTörlés
  55. Sokszor benézek ide, hátha... Remélem, hogy bár nem írsz, azért benézel te is, és olvasol minket. Kívánok olyan évet, amilyet szeretnél. Valósuljon meg úgy. :)

    VálaszTörlés
  56. ha bármikor - majd -, egyszer majd mégis kinyitod az otthoni gépedet, szeretném, ha tudnád, hogy ma (is) gondoltam rád: MA VAN A SZÜLETÉSNAPOD - a legjobbakat kívánom rá neked (és tudod, az ázsiai emberek számára is nagy népi ünnep, idén jan 22-.én - nemrég - volt a holdújév ünnepe, náluk ez a megújulás ceremóniája: minden régi gondot és bajt kisöpörnek, és megújítják a dolgaikat, teljesen ÚJ ÉVET kezdenek, új életet...
    kívánok neked sok új erőt, megújulást, újrakezdést, hozzá sok erőt és mindenre egészséget, Isten éltessen♥

    VálaszTörlés
  57. Kedves Éva, mindannyian sokat és sokszor gondolunk Rád. Ma is jöttem, s látom épp a születésnapod van.🤗. Reménykedem, hogy jól vagy, jobban vagy, bármi is volt az elmúlt fél évben -szomorúság, baj, gond, mára javulóban Veled minden.. Bárcsak.így lenne, s talán a mai napod is szebb volt. 🙏🥰
    rhumel

    VálaszTörlés
  58. Hiányzol. Csak két nap van közöttünk szülinapilag. És sok-sok km távolság. Egy pillanat alatt elfogy mindig, mikor írsz...💙

    VálaszTörlés
  59. Jó volna újra olvasgatni a napjaidról, gondolataidról, rólad - tőled! Sokan hiányolunk és változatlanul várunk... 💙

    VálaszTörlés
  60. Sokszor jutsz eszembe, mi lehet veled?

    VálaszTörlés
  61. Dermesztő ez a csend...
    Egy pozitív mondatot írjon valaki, egy szó is elég, hogy jól van Éva!...

    VálaszTörlés
  62. Hálásan köszönök minden kommentet, hogy olyan sokat gondoltatok rám, és kitartóan vártatok. Minden jót kívánok nektek.

    VálaszTörlés
  63. Kedves Éva!
    Köszöntelek újra köztünk! Örömmel olvastam soraidat!
    Sokan vagyunk, akik nap mint nap idenéztünk, vártunk , aggódtunk, s próbáltunk sok-sok energiát küldeni.
    Jó egészséget kívánok, nagy szeretettel: Nóra

    VálaszTörlés
  64. Kedves Nóra, köszönöm, hogy írtál. Minden jót kívánok neked.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu