2010. május 19., szerda

Levél


Leni,
talpon kell maradni!
Sokat beszélünk rólatok, és bár elfogadjuk, hogy nem vagytok együtt, de fáj. Éjfélig rólatok beszélgettünk, mikor M. itt volt hétvégén. Mi látjuk, hogy mi volt a ti kapcsolatotokban a buktató. Hisszük, hogy látjuk. Most már...Helyesebben, nemcsak rólatok beszélgetünk, hanem egy adott helyzetet, jelenséget elemzünk.
Örülünk, ha megkerestek minket a gondolataitokkal. Így külön-külön is. Ezzel tudunk segíteni.
Aztán átbeszéltük, hogy a mi kapcsolatunkban is megvannak-e ezek a hibák. Csűrtük-csavartuk a témát, de úgy érezzük nincsenek. Látod, önző az ember. Vagy csak kihasználja a lehetőségeket a tanulásra, felülvizsgálatra? Magára is gondol, ha más helyzetében próbál tisztábban látni.De így van ez jól!
M. összeállított rólad egy fotóalbumot. Mennyi képünk van rólad/ rólatok. Nézegettük hétvégén. Az egyik kedvenc képet is rólad. Tudod, a metrósat. Szomorú vagy rajta.
Mennyi közös emléketek van nektek is. Én is, mi is mennyit átéltünk veletek.
Nem kell, hogy mi elveszítsük egymást. Ettől félsz, hogy T. elvesztésével sok mindent és mindenki mást is elveszítettél. Én is sokszor gondolkoztam már ezen. Ha egy kapcsolat szétmegy, többet is veszítünk, mint a másikat.
Elfogadom, hogy most harag is van benned, bár szégyelled is ezt az érzést. Először volt a sokk, utána a tiltakozás, jöhet a harag már, aztán talán eljön az elfogadás és a megnyugvás.
Hosszú lesz az út...
Most írásban vagyunk együtt. Ha már könnyebb lesz neked eljössz hozzám. Lehet, hogy nem lesz könnyű? Mert nálam is minden T-ra fog emlékeztetni. Soha nem voltál nálam nélküle.Talán akkor lenne jó eljönnöd, ha már nem leszel egyedül. Hozhatnád őt is, a másikat. Majd ha lesz egyszer. Ha már nyitott leszel egy új kapcsolatra.
Írtad legutóbb, hogy rosszul esik, hogy T. itt volt 2 hete, hogy együtt voltunk mindnyájan, csak te nem voltál velünk. Örültem nekik, mert Anyák napján felköszöntöttek, és jó volt, hogy itt voltak.
De hiányoztál.
Minden jót Neked! Várom továbbra is a híreid.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu