2010. május 17., hétfő

Csak ilyen ciklon ne legyen ott...

M. azon morfondírozott ebben az őszi májusi időben, hogy hogy fogja ő végigcsinálni a 3 hét Franciaországot sátorral jövő hétvégétől. Amúgy 'fakír' egy pasi, de mégis...:-)
Ahogy látom, addig javul az idő itt, de nem is ez a fontos. Kérdés, hogy mi lesz ott, de ilyen ciklon most sem járt arra. Attól még lehet majd ott másik hideget hozó hasonló, de most a jóidőben bízunk. Szerencsére nagyon jó kempingek vannak Franciaországban. Tisztálkodási lehetőségek szuperek, mindennel felszereltek. Amúgy sem tölti nappal az idejét a kempingben csak éjjel alvással. Vagyis az időjárás az egyedüli, ami fontos, és kikerülhetetlen befolyásolója az útnak.
Mindenesetre tegnap a Tescoban vett egy kempingszéket. Mondtam neki, hogy jó lesz este csillagnézésre, és reggel térképnézésre, hogy eldöntse merre menjen. Eszébe jutott, hogy ruhát is lehet rá tenni. Multifunkciós szék!:-)))
Mikor megérkeztünk a nevezes szék vásárlásából, kivette a csomagtartóból, és felhozta. Kérdőn néztem rá, mert fotellal jól el vagyok látva. Ki kellett azonnal próbálnia, és a Forma 1-et abból kezdte nézni. Egy idő után felállt, és átült egy fotelba, egy kényelmesebbe. Még szerencse, hogy nem fog sokat üldögélni a Tesco-s kempingszékben.:-)
Szék van, sátor van, autónak is van 4 kereke, majdcsak lesz valami az időjárással is. Néha úgyis megy szállodába is, hogy kényelmesebben pihenjen. Majd akkorra időzíti a szállodát, ha zuhog az a fránya eső.
:-)
BON VOYAGE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu