2010. április 25., vasárnap

Lassulás


Írtam nem is olyan régen, hogy a tevékeny napok utáni lelassulás mennyire jót tesz nekem.
Szombaton elmentünk a Fertő-Hanság Nemzeti Park központjába, Sarródra "lassulni". :-)Vizimadarak, lepkék, apró virágok, pecások egykedvű üldögélése, fotósok állványostól sétálása az általuk vélt legjobb fotóshelyekre, fából készült madáslesek, távcsövek...
Azonkívül kedvenceim a szürkemarhák.
Szombat délelőtt volt.


10 megjegyzés:

  1. Hű de kedvelem ezt a fajta-lassítást én is. Mi a Tisza-tónál időzünk szívesen -madárles-ladikkal a kiszáradt fák között-tündérrózsa liget- Máris jobb a kedvem pedig csak emlékeztem, Te meg újra-átélhetted- Írigykedem...

    VálaszTörlés
  2. Martha, ezért megyünk ide minden évszakban többször. Nem volt olyan időjárási viszony, mikor ne jöttünk volna ide. Zuhogó esőben, erős szélben is egyszer képes voltam kiszállni az autóból.
    Nagyon elégedetten ültem utána vissza, hogy tudtam, megküzdöttem az elemekkel.
    Voltunk itt egyszer országos szürkemarha tenyészbika vásáron is...:-)
    Új főnököm is ott volt, aki akkor még alig ismert minket/engem. Első benyomása az volt rólam, hogy a tenyészbikákat mustrálom. Hogy mit gondolt erről a hétvégi szabadidős tevékenységemről, azóta sem tudom.Nem beszéltünk róla!
    :-)))))))

    VálaszTörlés
  3. De jó! Sarród és a szürkemarhák nekünk is a kedvenc kategória.

    VálaszTörlés
  4. Kikapcsolódtatok rendesen a szabadban.Feltöltődtél a nyugalomtól! Imádom én is a szürkemarhákat és minden nyáron megnézem őket. Mi kardoskúthoz 20 km lekunk ahol Nemzeti Park van szürkemarhákkal. Nagyon várom hogy lássam őket.A lassulás után gyorsulás következik! Szépek a fotók!

    VálaszTörlés
  5. Szia Eva!
    Orulok hogy ratalaltam a blogodra a 'The Hermitage'-on. Gyonyuruek a fotoid es jo elnezegetni oket mikor ramtor a honvagy! :)

    VálaszTörlés
  6. Stali, ez a 'kategória' azt hiszem nálam is egyik kedvencem marad.Része a lassulásnak!:-)

    VálaszTörlés
  7. Terike,holnaptól gyorsulás, de Sarród mindig itt lesz a közelben a lassulásra. És még sok másik hely is van hasonló célra. Kardoskút is!:-)
    Mindenkinek van egy 'lassuló' helye. Nekem is van több is, de az otthonom is ebben benne van.

    VálaszTörlés
  8. Szia Katalin!
    Szeretettel üdvözöllek nálam. Sokszor gyönyörködöm a 'The Hermitage'-ban. Nem szoktam megszólalni ott, de most írtam, és milyen jól tettem.
    Elhozott téged hozzám.
    Várlak máskor is!:-)

    VálaszTörlés
  9. Szia Évikém! Itt jártam, olvastam, gyönyörködtem, jót tett nekem is egy kis "lassulás". Kár, hogy vége, kezdődik a hét, de feltöltődtem hozzá :o).

    VálaszTörlés
  10. De jó, hogy jöttél, Bibicági!:-)
    Köszönöm!

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu