2010. március 2., kedd

TV előtt



Vasárnap megint együtt nyomoztam Poirot-val. Másfél órányi kikapcsolódás a TV előtt. Megválogatom, mit nézek meg. Egyszerűen sajnálom a TV-re az időt. A kis belgát viszont ha csak tehetem nem hagyom ki. A környezet vonz különösen. A teázás, a kertek, ódon házak, a régi állomások,vonatok, sétabotok, fehér kesztyűk, a csipkeblúzok, Poirot kissé piperkőc tökéletességre törekvése, logikája, senkihez nem hasonlítható figurája.
Tőle nem sajnálom a másfél órát a Tv előtt.

4 megjegyzés:

  1. Csodálatosak a hangulat leíró írásaid és a képek mellékletével teljes képet mutat. Bár sok- sok kilóméter választ el mégis olyan sokszor mintha ott ücsörögnék a virágaid vagy a kinyitott könyved mellett.

    VálaszTörlés
  2. Tulajdonképpen szeretek olvasni is írni is hangulatokról. Vagy sikerül vagy nem visszaadni, de nagyon vonzanak, jobban, mint a történések, cselekmények.

    VálaszTörlés
  3. Szépek a képeid,meleg hangulatuk van. Poirot és az Agatha Christie könyvei nekem is nagy kedvenc, és ezekben a filmekben engem is az angol kisváros apró cseprő dolgai fognak meg, legyen az akár egy cserép vagy egy ódon ajtó, mindegy. szeretem ezt a környezetet.

    VálaszTörlés
  4. Frida, légy üdvözölve nálam!
    Ha tetszenek a képeim, annak csak örülök.
    Látom Agatha Christie környezete is fogva tart téged is. :-)Én is az ott látott apróságokra figyelek, persze, néha a nyomozásra is, de a környezet sokkal fontosabb számomra!

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu