2010. március 13., szombat

Orrfújós este


Másképp terveztem ezt a hétvégét, így alakult. Elfogadom. Lábadozom, szememből folyik a könny. Papírzsebkendő is készenlétben állandóan.
Nem sírok, de hogy sírok... :-)
Megyek lefeküdni.

9 megjegyzés:

  1. Na én meg már azt hittem, hogy a javulás útjára léptél. ahogy írod, úgy van! Ne foglalkozz azzal asok "ha"-val, mert úgy sincs sok értelme. Legfeljebb magadat "szórakoztatod" vele egy kicsit. Erősítsd az immun rendszeredet, az inkább... Én Ehinácia cseppeket szedek egy ideje. Úgy látom, használt, mert eddig megúsztam, hogy el ne kiabáljam. Jó pihenést, és mielőbbi gyógyulást kívanok.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!
    Csak magam " szórakoztatom" vele úgyis, ahogy az írásból kiderült. Nekem is van egy immunerősítőm, és mivel 3 hónap szünetet kell tartani a legutóbbi szedés befejezése után, éppen március 15-én akarom elkezdeni. Talán korábban kellett volna, de ez is csak 'ha'...
    A cseppjeidről én is hallottam. Jó lenne, ha az immunrendszer magától lenne mindig erős, de úgy látom be kell segíteni. Különösen azoknak, akik sok ember között dolgoznak. Én ebbe a kategóriába tartozom. Nincs az a szupererős immunrendszer, ami meg ne adná magát annyi potenciális fertőzés lehetőségének. Tudom, tudom, pozitívan kell ehhez is hozzáállni, de a tény, az tény.
    Időnként megtalál a vírus vagy a bacilus.

    VálaszTörlés
  3. Éva, jobbulást kívánok neked is és anyukádnak is! Igyál gyömbérteát, nagyon jó a megfázásra, és finom is. Jó pihenést:)

    VálaszTörlés
  4. Éva, pihenj sokat, gyógyulj meg mihamarabb!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a jókívánságokat. Javulok, hiszen tudjuk a megfázásak kell 5-7 nap és vége!Ha segítünk a gyógyulásnak, ha nem, kb. ennyi az ideje!:-)
    Tulajdonképpen ez a kis 'henyélés' nem is árt. :-)
    Annak pedig különösen örülök, hogy holnap ünnep, és itthon maradhatok.
    Nektek is minden jót! Tessék melegen öltözni!:-)

    VálaszTörlés
  6. Azt gondolom, hogy mindig minden jó valamire. Ez a nátha most legalább rávesz arra, hogy kipihenjed magad. Ahogy írtad nincs az az immunrendszer ami kibírna ennyi megpróbáltatást!
    A sok ha most ráér. A mostjaid hangulatai pedig mindig szépek. Gyógyulgass, pihenj sokat!

    VálaszTörlés
  7. Kamillatea! Az kell nekem is. :)
    Gyógyulj meg.

    VálaszTörlés
  8. Szia !!!:-)))
    Mert neked miért kell most a kamilla? Megyek olvasni hozzád, hátha írtál is róla. Te is gyógyulj! Még mindig befed benneteket a hó, vagy valamennyire kilátszotok már alóla?
    Nyomtam be a kamillát, de már nincs kedvem hozzá. Egy idő után
    már az illatát sem szeretem.
    De nem is szeretet kérdése ez!

    VálaszTörlés
  9. Meg vagyok fázva ja. De már kifelé lábalok belőle. Itt nemigen engedhető meg a betegség luxusa, csakúgy mint nálad. Muszáj gondoskodni. :)
    Végül ma este inkább a sör mellett döntöttem. Talán írok róla, talán nem. Mostanában néha semmi kedvem írni. Vagy az idő nem enged.
    Pedig fotóztam a vihar után kicsit, azt se volt még időm felrakni sehova sem. De jön a tavasz. Muszáj jönnie. :)
    Jól esik, hogy olvasol. Köszönöm.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu