2010. február 7., vasárnap

7


Valaki kérte, hogy írjak magamról 7 dolgot.Úgy teszem meg, hogy nem nagyon gondolkozom közben, lehetnének lényegesebb és kevésbé lényegesek is rólam. Most ezt a hetet teszem le ide:

1. Szeretem a csendet. Régen volt mindig háttérrádiózás, háttér TV-zés lakásban. Már nincs, vagy szinte alig.
2. Tudok egyedül is lenni. Sőt szeretek is. Bajok forrásának tartom, ha valaki nem tud önmagával békében meglenni. Talán ezért is van távkapcsolatom.
3. Szeretem a telet. Ez az évszak felel meg leginkább a csendnek és az egyedüllét élvezetének számomra. A többi évszak kifelé csábít, zajos. Ami szintén nincs ellenemre, de ha elmúlnak, örülök.
4. Szeretek főzni, szeretek gasztronómiáról olvasgatni, Tv-ben nézni más hogy főz. Számomra alkotó és pihentető munka a konyhában munkálkodni.
5. Szeretem Németh László könyveit, főleg nőalakjait. Összetett egyéniségek, tanulok tőlük, olykor magamra ismerek bennünk, máskor azt kérem, jaj, csak nehogy ilyen legyek.
6. Mióta blogokat írok, sűrítve érnek az élmények, több is, mint kellene. Megtalálnak azok, akiket igénylek, és azok is, akiket nem. Így jó!
7. Egyre inkább az áttekinthető egyszerűségre törekszem az életemben. Korábban gyűjtögettem, ma már válogatok, selejtezek, egyszerű, tiszta, számomra szép dolgokat tartok meg magam körül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu