2009. december 23., szerda

Menetrend


Megtörtént az, amit szeretek karácsony előtt. Minden készen van, a szenteste vacsoráját kell megcsinálnom, de azt majd holnap, vagyis 24-én.
Anyuval leszek szentestén, és grillcsirke krumplipürével az óhajtott, könnyen elkészíthető vacsora. Halászlé pedig a szomszéd ajándéka. Ebből nem enged, 2 tányérral a mienk. Sütik készen vannak.
24-25-én tehát anyuval leszek, 26-ra M-ék jönnek hozzám ebédre. A két srác biztosan eljön M-nal, de lehet, hogy Leni is. Leni Thomasnak, a kisebbik fiúnak a barátnője. A képen ők ketten vannak.
Ami nagyon nem biztos, de mégis benne van a pakliban, hogy Alekszej, a fiúk barátja és M. "pótfia" is jön. Mivel Franciaországban dolgozik, és amúgy meg orosz, máshol is lehet, mint itt karácsonykor. Talán hazamegy Moszkvába. Viszont volt már rá példa, hogy M.-ékkal karácsonyozott. Meglátjuk. Ha velük lesz, hozzám is jön. Régen láttam úgyis, valamikor nyáron.
27-én M-éknál lesz utókarácsony miattam.
Találkozni kellene a két ünnep között egy barátnőmmel is, aki ugyan ebben a városban lakik, mégis elég nehezen szoktuk összehozi a találkozót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu