2009. december 14., hétfő

Már érzem...


Ma délelőtt elkezdtem!
Anyu áthozott egy könyvet, hogy csomagoljam be, és én utána folytattam. Mármint az összes eddig meglévő ajándék csomagolását karácsonyra, ami a szekrényem mélyén lapult. Íme, itt a képen pár meglévő végeredmény a képen.
Betettem egy karácsonyi CD-t, közben az szólt.
Igaz is CD! CD-ket is írtam ajándékként. Barátnőm örülni fog, remélem. Azt is remélem, hogy eltaláltam, hogy milyen zenének örül. Anyunak ezután állítom össze a zenét az ajándék CD-jére. Könyvei már becsomagolva.
Utána, mivel tartott a lendület, képeslapokat írtam. Már nem sokaknak küldök már, de még mindig vannak páran. Sőt, van akiknek levelet írok karácsonyra. Hagyományos borítékosat. Majdnem mind kész, még kettőt kell.
Szépen szivárog be a karácsonyi hangulat. Tudtam, hogy nem kell ezt erőltetni, majd jön. Túl korán sem lehet kezdeni. Szerintem a hideg és a várható hóesés is hozzájárult az érzéshez. Már tervezgetem a vacsorát, a sütést, a fa díszítését. Konkrét dolgok várnak rám, és ez még inkább a karácsony felé visz.


4 megjegyzés:

  1. Én még mindig nem érzem a hangulatát. valahogy most inkább a saját hangulataim foglalnak le. Illetve annyira sok dolgom akad, hogy nincs túl sok lelkesedésem a miértek felkutatására. Jól van ez most így. Ennyit bírok. Viaszont a karácsonyi ajándékok majdnem teljesen becsomagolva várják, hogy célba érjenek.
    Gyönyörű a csomagolásod.
    Nagyon élvezem az állandóan frissülő képeket is.

    VálaszTörlés
  2. Erőltetni nem is lehet a hangulatot. Mintha tőlünk független életet élne a karácsonyváró hangulat. Lehet a külsőségekbe kapaszkodni, vannak karácsonyi látványok,egyre sűrűsödö teendők, de ha a hangulat nem jön, akkor az ellen nincs mit tenni.

    VálaszTörlés
  3. Máskor ilyenkor már javában sürgök forgok. A teendőimet most is ellátom, csak valahogy a lelkesedés hiányzik belőlem. Pedig ez az időszaka az életemnek nagyon kiegyensúlyozott. Fogalmam sincs miért kerül el a varázslat.

    VálaszTörlés
  4. Borókám, pedig a hangulat már ott sompolyog a kertek alatt... Nemsokára Hozzád is elérkezik!

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu