2009. december 25., péntek

Karácsony második napja



Az ember főz, terít, eszik mosogat. Aztán megint főz, terít, eszik, mosogat.Közben ünnepel. Jönnek a vendégek, akik nem is igazán vendégek. Hol meghitt kettesben van valakivel, hol többen jönnek. Anyuval voltam eddig, holnap 6-an leszünk. Utána M-nal leszek vasárnap újra. Más nem lesz. Hullámzás. Hol többen, hol kevesebben, és így jó.
Már megterítettem holnapra. M. 11 körül ér majd ide, a fiatalság ( M. két fia, Leni, Alekszej) délre.
Eljön karácsony második napja.

6 megjegyzés:

  1. Valahogy megéreztem, hogy eza kép még főszerepet kap. Nagyon szép. Kellemes meleg lágy hangulat leng körül téged és az otthonodat. Jó érzés látni. Talán tényleg fotózni kellene, hogy kicsit közelebb legyünk egymáshoz. Bár az igazat megvallva nagyon szégyenlős most a lelkem ebben a témában. Mégis huncutul incselkedem vele. Fogalmam sincs hogy kell ennek a blognak a szerkesztőjét használni. Így én élvezkedem csak és nem tudlak meglepni hasonló örömökkel.

    VálaszTörlés
  2. Magam jöttem rá. Addig piszkáltam, kísérleteztem, míg egyedül voltam itt, amíg megtanultam, hogy kell használni a szerkesztőt.
    Majd leírom, hogy lehet képet tenni poszthoz és a blog " díszítésére". Ha addig magadtól rá nem jössz.:-) Mert egyszerűnek tűnik most már számomra. Így utólag, pláne.

    VálaszTörlés
  3. Persze, csak ha kéred. Ha valaha nagyob energiát akarsz az itteni blogodba fektetni. Ami igazán nem sokkal több energia, ha már az ember tudja, mit hogyan...

    VálaszTörlés
  4. Egyenlőre csak ízlelgetem. Fogalmam sincs , hogy mi lesz vele. Most a jelen örömeit elfogadva vagyok benne. A holnapot meghagyom sejtelmes ködbe burkolózni.

    VálaszTörlés
  5. Remélem jól sikerült a mai napod! Az enyém csodás volt.

    VálaszTörlés
  6. Jó volt mind a két nap, de ki vagyok purcanva. Kiteregetek, és arra vágyom, hogy ágyban olvassak...:-)

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu