2011. február 12., szombat

Egy kis panaszkodás


A régi betegségre felülfertőzés. Antibiotikum szedése közben jött az újabb nyűg. Arcüreggyulladásra újabb influenza. Gondolom, vírus, mert ha baktérium lenne, az amúgy is szedett antibiotikum segített volna. Nem vagyok az antibiotikum híve, de a dokim már kénytelen volt adni. ( Fül-orr-gégész, nem a házi.)
Fűtőtest mellett van a fotelom, néha odateszem a teámat. 

12 megjegyzés:

  1. hasonló jókat kívánok, és mihamarabbi gyógyulást Neked

    VálaszTörlés
  2. Hevekben romolok,
    romokban heverek.
    Engem ez a megaláz
    rútul megaláz.
    Néha már látom
    az angyalokat fent,
    kik készítik nekem
    az égi Rubophent... :)

    Jobbulást, Éva!

    VálaszTörlés
  3. Tündéri pofija van az angyalkádnak!

    VálaszTörlés
  4. Drága Éva, lesd meg a virágaimat, talán gyógyerejük is van:))) Jobbulást!

    VálaszTörlés
  5. Mielőbbi gyógyulást kivánok Neked. Beszéld meg az angyalkáddal, hogy jobban vigyázzon Rád.

    VálaszTörlés
  6. Trendo, valahogy így vagyok!:-)

    VálaszTörlés
  7. Stali, Ott mosolyog mindig, ha a fotelben ülök.

    VálaszTörlés
  8. Csillagos, jártam már nálad,és nagyon szép virágjaid vannak. Minden szépnek, jónak van gyógyereje.

    VálaszTörlés
  9. Zsókám, mondtam már neki.:-) Mosolygott, és azt monda nekem is vigyáznom kell magamra. De hogyan, ha annyi a beteg körülöttem?
    Megfogadtam, ha nem gyógyulok meg hétfőig, akkor elmegyek betegszabira.Nekem is jobb lesz, és a többieket is megtisztelem azzal, hogy nem fertőzöm meg őket.

    VálaszTörlés
  10. Kedves Éva, hasonló cipőben járok mint Te! Egyik betegség követi a másikat... Azt gondolom, hogy ez egy jelzés: a szervezet jelzi, nem jó az irány, sok a külső-belső negatív, terhelő tényező, és valamit rosszul csinálunk. Igen, a táplálkozás is ludas lehet: "az vagy, amit megeszel", tartja a mondás. Jómagam is igyekszem ezen változtatni, rengeteg bió csirát, nyers zöldséget (télen is sokféle kapható) fogyasztani, és ugyan nem lettem vega, de lehetőleg minimális húst enni (és csakis szárnyasokat). És ami még fontos szerintem: megadni a szervezetnek a regenerálódásra a lehetőséget, azaz pihenni, kikapcsolódni, boldogság-perceket, órákat adni a léleknek. Nehéz feladat magunkra figyelni, néha kicsit önzőnek kell lenni hozzá, de megéri:)
    Kívánok Neked mielőbbi gyógyulást, és köszönöm a szép blogodat, nagyon szeretem olvasgatni!

    VálaszTörlés
  11. Szia Dorka, köszönöm a szavaidat! Úgy, de úgy tudjuk, hogy a lélek jelez a testnek! Minden jelzés megérkezik oda, ha hibázunk.
    Talán el is fáradtam. Lassan vége a télnek, kevés a napfény, a levegő, a friss zöldségek, gyümölcsök. Sok a stressz. Lesz is még, hogyan is kerülhetnénk ki? Kezelni kell inkább őket helyesen.Itt van rögtön a kérdés: Hogyan is?
    Tényleg több önzést bevinni az életünkbe. Egyfajta egészséges önzést. Már a jelző is jól passzol a negatív jelentésű szóhoz. Elfogadhatóvá teszi.
    Amúgy meg sok emberrel dolgozom együtt.Kivédhetelen a fertőződés.Nincs az az immunrendszer, ami ki tudná védeni hosszú távon a betegségeket.
    Rossz betegnek lenni, de hálás is vagyok, ha mégis beleesem ebbe az állapotba. Általában utólag, mert addig a hálától messzire állok, míg benne vagyok, de már körvonalazódik valami bennem!:-))) Elhatározások születnek mindig.Egészségesebben élni. Mikor elmúlik a betegség, sokszor elfelejtjük az elhatározásokat, de soha nem teljesen. Valami hasznos megmarad belőlük. Úgy érzem, most elég sok változtatni való áll előttem.Eddig is sokat alakultam, de még többet kell.
    Mindig örülök, ha egy "csendes olvasóm" megszólal. Neked is! Várlak máskor is.Neked is gyógyulást kívánok! Most éppen miben vagy benne?

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu