2011. december 30., péntek

Kint


Az  ünnep alatt benti levegőt szívtam, többet ettem a kelleténél, nem mozogtam eleget.
Tegnap elindultam, hogy járjak egyet, friss levegőt szívjak, utána főtt krumplit ettem, kamillateát ittam, hogy helyrehozzam a gyomrom.
Azt már nem is hiszem, hogy nem látok valami szépet a lakótelephez legközelebbi földúton is haladva. 
Hétköznapian egyszerű, hó nélküli, visszafogottan téli látvány várt ott, ahol sárga repcét is nézhetek két keréken vagy éppen két lábon az év más szakában. 
Gondoltam arra, hogy elhívok valakit  sétára, de egyedül akartam menni a magam tempójában, megállva minden kis részletnél, vagy éppen hogy tempósabban, mert éreztem, kell a mozgás.

8 megjegyzés:

  1. az evesrol:)

    unnep elott olvastam a yahoon egy cikket, miszerint keszitsunk kaloriatablazatot es ugy induljunk az unnepnek..jokat nevettem, mert elkepzeltem vendegsegben, hogy eloveszem es lemondom a masodik fogast:D
    Otletnek nem rossz:)

    Szepek a kepek, egy kette megegyezik azzal, amit en lattam tegnap reggel itt, egy oceannyira:)

    VálaszTörlés
  2. Tudod, Ágnes, még nem is ettem nagyon-nagyon sokat.Talán mást,zsírosabbat, és nem a megszokott időpontokban. Kalóriatáblázattal én sem tudom magam elképzelni ünnepekkor.:-)
    Máskor sincs táblázatom, csak ösztönösen érzem, tapasztalatból tudom mi a könnyebb, egészségesebb. Sajnos (?)szeretem a nehezebb, magyarosan készített ételeket. Régebben bírtam is őket, ma már kevésbé.
    Kérek majd képeket még az óceánról és környékéről.:-) Ha lehet...

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon odafigyeltem, az adott lehetőségeken belül, mégis kínlódom. Tegnap ájultan aludtam el nappal, igaz előtte 3 nap, 3 város, 3 országrész, szóval nem unatkoztunk. Pedig menni kellene, ahogy te csináltad, az lenne az igazi.

    VálaszTörlés
  4. Na majd holnap végre talán lesz egy séta itt is. Reménykedem. Olyan szépek a képek. :)

    VálaszTörlés
  5. Egészségedre a sétát Éva!

    Mi is minden nap járunk egyet ebben a nagy ünnepi pihenés-sok evésben. Pedig igyekszünk könnyíteni a kajákat, de hát ami finom az finom.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Eva,

    e-mail cimet nem tudok,igy itt kivanok Neked es a szeretteidnek Bekes ,boldog uj evet!

    Szeretettel,
    Eniko

    VálaszTörlés
  7. Szépségekben bővelkedő,
    egészségben gazdag
    Boldog Új Esztendőt Kívánok!

    VálaszTörlés
  8. Holdgyöngy, beájulni én is akkor szoktam, ha már nagyon elfáradtam.Megértelek, hogy kellett a pihenés, annyi utazás után.
    Zé, összejött végül a séta? Mi ma is tettünk egyet, de valahogy melegnek éreztem az időjárást az évszakhoz képest, és a végén már vánszorogtam, de azért jó volt.
    Compot, ami finom az finom, ezzel kimondtad, ami motoszkál bennem. Elkészült a gyümölcssalátám, nem nagyin kívánok most más, hiába van itt a szilveszter.
    Nique, Györgyi, nektek is, és minden olvasómnak boldog új vet kívánok én is.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu