2011. december 26., hétfő

26-án délután


Ebéd után kártyáztunk, és megállapíthatom újra, hogy egy játék sok mindenre alkalmas. Közben lehet beszélgetni az elmúlt napokról, mesélni a jövő terveiről, viccelődni, poénkodni, koncentrálni, kényelmesen hátradőlni, várni, bambulni, lehet megtanulni az alapos kártyakeverést. Lehet kávézni, teázni ( citrommal, mézzel, cukorral, minden nélkül), bögréket válogatni, süteményt is enni telt gyomorba pakolva, mert ugye nincs azt a rakott szekér, amire még ne férne. Lehet puncsot inni, és mikor kiderül, hogy túl sok benne a szesz, akkor lehet forró vízzel még hígítani a töménységet. Azt is meg lehet nézni, hogy még mindig esik-e az eső.
Lehet zenét is hallgatni, mécsest gyújtani, fotózgatni hanyatt fekve, vagy ülve, nagy rumlit csinálni, aztán percek alatt rendet rakni.
Győzni is lehet, én leginkább veszítettem, de kit érdekel?:-)

7 megjegyzés:

 1. meglehet, lehet nagyszerű egy egyszerű LEHET

  és fantasztikusak a fotóid (itt oldalt is: a halászlé, az angyalkák, a gömb,

  én egy fotómasinát kaptam ajándékba a gyerekeimtől, mert a régit nagyon elnyűttem:)))

  VálaszTörlés
 2. Az ilyen kellemes időtöltést akarja kiütni a technika! Pedig mennyivel meghittebb, érdekesebb,vidámabb.. és főleg nem magányos tevékenység!:))

  VálaszTörlés
 3. Áldott, békés Ünnepeket és boldog Új Esztendőt kívánok.
  Szeretettel,
  Hajnalka

  VálaszTörlés
 4. Dehogy veszítettél, igaz, ezt pontosan tudod.
  :-)))
  Jó kis forgatókönyv, mi is hasonlóan töltöttük ezt a napot (meg az előzőeket is).

  VálaszTörlés
 5. Katalin, de jó, hogy kaptál új gépet! Várom a képeket.
  Adrienn, mi is így gondoltuk. Egyébként mindig nyakig ülünk a számítógépekben, de karácsonykor szoktunk kártyázni.Sőt, a leginkább a nagy számítógépesek igénylik.:-)
  Hajnalka, nagyon köszönöm, kedves tőled, Remélem szépen telt a tied is.Éppen azon gondolkozom, hogy szilveszterkor is elő kellene venni. Tv műsor nem nagyon érdekel már évek óta. Sehova nem megyünk, itthon leszünk.Meg kellene keverni újra azt a kártyát.
  Stali, igen, pontosan tudom, hogy min van a hangsúly, ahogy te is!:-)Akkor nálatok is minden rendben volt, de nem is vártam másképp!

  VálaszTörlés
 6. Ennél jobb nem is lehet :-)
  Ha minden úgy lett volna, mint mindig, én is maradéktalanul boldog lehettem volna a fiaim, menyeim, unokáim társaságában. Még így is jutott "egy csepp méz".

  VálaszTörlés
 7. Alterego, igen, az egy csepp méz is fontos lehet, de értem, érzem a helyzeted!

  VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu