2010. január 22., péntek

Üveg és gyöngy



Vannak üvegjeim, vannak gyöngyeim. Nem sok, de nem is kell sok. Nem is értékesek, mert az sem kell. Nőt díszítő tört fényűek. Időnként hordom őket. A gyöngyök megtalálták nálam az üveget.

2 megjegyzés:

  1. Fejlődésemben a borosüvegig jutottam el. Persze előttem van még a jövő, eljuthatok még a kristálycsillárig is.

    Sajnos a bennem lévő piszok, még nem indult el a gyöngyösödés felé.

    VálaszTörlés
  2. Gyöngyösödni fog a piszok, meglátod, Kósza!Ennek így kell lennie!:-)
    Szerintem már a kristálycsillár felé vetted már az irányt!:-)Sőt, talán már csilingelteted is a mütyüröket rajta.
    Nem szeretem a funkció nélküli üvegeket( lehet poénkodni!), még ha szépek is.Csak díszként vagy feleslegként nem tűröm őket. Kerestem az egyikbe valamit. Egy lánytól kapott, saját maga által készített vaniliás cukor volt eddig benne.Karácsonyra kaptam még tavaly, de kifogyott a cukor belőle azóta. Üveg viszont tetszik. Gyöngyeim pedig fiókban lapultak. Eddig! Most már van helyük.:-)Az üveg befogadta őket.Mert befogadtattam őket!
    Szeretem a látszólag lényegtelen történéseket is leírni.Bármit, ami csak átsuhant rajtam, a napom egy kis része volt. Különösen, ha nem is annyira lényegtelen, mert ha valami ( sőt,valaki) megtalálja a helyét, és még a maga módján gyönyörködtet is, akkor az nagyon is lényeges.:-)
    Ezt a blogomat inkább az ilyen kis semmiségek leírására használom,jobban, mint a másikat. Ez inkább a " hangulataim" és a "kislényegtelenjeim", de mégis "kikívánkozóim" blogja.:-)))

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu