2010. január 24., vasárnap

Ember tervez...

Szombaton nagyjából terveztünk. Aztán menetközben rájöttünk, hogy zárva van, amit látni akartunk, ahova menni szerettünk volna. Valami megkönnyebbülés-féle környékezett meg. Engem mindenképpen. Terveztünk, de nem jön össze egy része a tervnek rajtunk kívül álló okok miatt. Szombat van, akár szabadok is lehetnénk.Irány valamerre!
Egy biztos, a héten sokat voltunk falak között. Kemény mínuszban is kinn akartunk lenni legalább hétvégén. Járni kell egyet! Lackenbachban legutóbb repcevirágzás idején jártunk. Sárga emlékkép van bennem róla. Most hófehér lesz. A nézelődésre tervezett kastély is zárva volt, de egy vasajtó, ami a kastélyparkba engedett be, nyitva volt. Hideg vaskilincse nyikorogva engedelmeskedett. Szerencse, hogy ez legalább így alakult, mert jó volt a parkban. Aztán a faluban is jártunk még egyet.
Mikor már csak annyit tudtunk mondani, hogy most már nagyon hideg van, elég volt a mászkálásból, akkor gyorsan visszamentünk az autóhoz.Azt már tervezetten sietve tettük meg, mert az alkonyati mínuszok ugyancsak meleg hely keresésére kényszerítettek minket.:-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu