2011. július 5., kedd

Szombat

Van, amikor nem főzök, mert más főz!!!:-)
Nincs ellenemre, ha görögök főznek. 
A srácok pár hétre nagyon messzire elutaztak éppen ma. Most is repülőn ülnek az óceán felett egy másik kontinens felé tartva. 
Szombaton délután eljöttek egy rövid búcsútalálkozásra. Nagymama kórházban van, és a kórházi látogatást követően beugrottak hozzám is. Utána úgy döntöttünk, hogy egy osztrák vasútállomásra visszük őket, mert onnan  sűrűbben mennek Bécsbe a vonatok. 
M. maradt másnapig, fiúk hazamentek, mert este programjuk volt. Thomas nagy bulizós, ez alkalommal Markus is ment vele.:-)
A Wiener Neustadtban lévő állomásra mentünk. A hely közel is van, az autóban még beszélgethetünk is ez idő alatt, és van ott egy jó görög étterem.
M. ötlete volt, hogy legyen egy elbúcsúzós vacsoránk is. 




Souvlaki, tzatziki, retzina, gyertyafény, görög dallamok, fekete szemű és hajú pincérek, további beszélgetések és a srácok vidámsága...




10 megjegyzés:

  1. meseszép a fenti kép... aza gyertyatartó... gyönyörűűű:)

    VálaszTörlés
  2. Bizony ez nagyon szerencsésen "alakult", de rajtatok is sok múlott.
    Ha a fiúk nem éreznék jól magukat veletek, nem találkoznátok ilyen gyakran. Ezek a kellemes hétvégék a jó kapcsolatotok fokmérője.

    VálaszTörlés
  3. Jo ilyet olvasni,, es en igazan nem olyan regota olvaslak, de valamiert orulok annak, hogy jol vagytok.Talan azert, mert szeretek jot olvasni, jo emberi kapcsolatokat, rol:)

    szep napot kivanok!

    VálaszTörlés
  4. Lillácska, szép gyertyatartókat szeretem. Kicsit több is van itthon, mint kellene, de lagalább cserélgethetem hangulat és évszak szerint. Ezt most éppen éttermi, de örültem, hogy vacsora közben nézhettem.Tényleg szépnek találtam én is.

    VálaszTörlés
  5. Alterego, bizony sok mindenen múlt. Tulajdonképpen a srácokkal ment a legkönnyebben.Akarták, hogy apjuk se legyen egyedül, és maguknak is akartak egy pótanyát.Érdekes folyamat, emlékszem az első találkozásra.
    Igazi anyát pótolni nem lehet, nem is volt célom,de kellett bizonyára valaki nekik, aki a női vonalat képviseli számukra az életben.( Markus 9,Thomas még csak 5 éves volt, mikor elveszítették az anyukájukat.)
    Thomas mondta egyszer,hogy jó, hogy apjuk nincs egyedül, mert azóta kevesebbet macerálja őket.:-) Na, ez még teeneger korban volt, mikor a fiatalok leszakadni akarnak!:-)
    Ma már apjuk jobban tiszteli a felnőttéségüket, enyhült az atyai szigor, inkább a "mindenben ott van mellettük, segíti őket" kapcsolattá alakult át.

    VálaszTörlés
  6. Ágnes, úgyis tudod, hogy nem volt ennyire egyszerű, most is dolgozni kell az ügyön. Viszont nem is várjuk el, hogy csak úgy ölünkbe hulljon a jó.
    Ennek tudatában lehet előbbre jutni.

    VálaszTörlés
  7. Egy simogatás?
    A 2x2 gyerekünk valahol osztja a megfogalmazott véleményt: "50%-ban akár az én gyerekeim is vagytok".
    A pohárban csak nem zöld veltelini van?

    VálaszTörlés
  8. Stali, görög étteremben voltunk. Retzinát kértünk!:-)

    VálaszTörlés
  9. ó, szóval, nem saját, csak egy időre:)

    bár ezzel a képpel most már a tiéd is lett szerintem

    csodálom, ahogy meglátod a szépet!
    örülök, hogy megmutatod, mert mintát adsz vele, például nekem:)

    de most még az is eszembe jutott, nincs jelentősége, hogy valamit csak egy óráig nézhetünk egy vendéglő asztalán, vagy húsz évig a polcunkon, fontosabb, hogy igazán meglássuk.

    VálaszTörlés
  10. Lillácska, egyformán gondoljuk.Mivel mindent úgysem birtokolhatunk, beérem az ideiglenes örömforrással is, amit a jelenlétemben ad egy tárgy.Az is az enyém, csak másképp.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu