2011. július 4., hétfő

Képek a falon

Kérdés volt, hogy milyen képek kerültek fel a konyha falára. Minden, ami eddig is fenn volt. :-) Mivel ez nem jelent semmit, egyszerűbb, ha elhozom ide őket.
Azok  a négyszögletes kávésak szalvéták. Én ragasztottam fel őket gipszalapra. Nem  vagyok kreatív, de gondoltam megkockáztatom egyszer. És bejött!:-)
A másik két keretes képbe beleszerettem. Mikor a számítógépemhez vettük a széket még múlt decemberben, megláttam őket a bútorboltban. Lecövekeltem előttük. M. azt mondta megveszi ajándékba nekem őket karácsonyra. Bólintottam. 
Azóta megkaptam többször, hogy a konyha munkalapjának színe azért olyan amilyen, hogy menjen a képek színéhez!:-) Vagyis megvolt a gomb, aztán a kabát. Azóta sem tudom eldönteni, hogy tényleg így van-e, vagy egyszerűen nekem ezek  a színek tetszenek.
Anyusom üldögélt az új konyhában, és bejelentette, hogy karácsonykor itt akar enni.Soha nem ettünk eddig ünnepkor  konyhában, mert kicsi. Most kivételt teszünk, persze aztán a szobában is leszünk. Mondjuk a desszert már ott lesz.
Mondta, hogy a szobai karácsonyfa mellé egy arasznyi kis fenyőág itt is lesz majd.
Egyébként ha van valami nagyobb szabású tervem, de akár kisebb is, akkor elképzelem, hogy majd karácsonykor azt hogy élem meg, milyennek látom, hogy tekintek vissza a munkákra stb. Anyu is hasonlóan gondolkozik.Vagy én vettem át tőle? Azt hiszem ez esetben ő tanulta ezt el tőlem.



Ma jöttek a kádamat zománcozni. Ez a terv is elindult. Holnap is jönnek, mert 2x festik. Utána két nap száradás még. Anyuhoz járok zuhanyozni, fürdeni. Még jó, hogy közel lakik.:-)

4 megjegyzés:

  1. Szépek!
    Nyugalmas otthon-színűek.

    VálaszTörlés
  2. Elképzeltem a képekhez a túloldalt :-)))valóban nagyon jól illenek a képek a konyhádba. Szinben és hangulatban is, és még ügyes is vagy :-)))

    VálaszTörlés
  3. Jó kis képek! Gombhoz a kabátot vagy fordítva, szerintem mindegy. A lényeg, hogy jó legyen az összhatás! :)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Minden lassan visszakerül a helyére.Várom azt a pillanatot, mikor azt mondom, minden betervezett elkészült, csak apróságok vannak hátra.
    Ma felesleges köröket tettem, nem sikerült megvenni, elintézni, amit akartam. Legalább tudom, hova menjek legközelebb.Vegyük akkor ezt a nap sikerének. :-)
    Kádas délután jön másodszor kenni. Holnap lakatos jön. Előszoba szekrény ajtóival vannak gondok. Aztán az is kipipálva.
    Holnaptól ügyelek is munkahelyen, így az itthoni dolgaimban visszafogom magam.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu