2010. július 20., kedd

Nyár, nyár, nyár



Vannak nyári hangulatok, melyek visszanézve majd egy ködös novemberi délután mint egy montázs adják a nyarat. Ha szétválogatom őket, akkor történetekké állnak össze, de ha kimondom, hogy nyár, akkor képek, töredékek egymásba olvadva hangok, színek, illatok formájában kúsznak elém.

4 megjegyzés:

  1. Szép, szép, szép:)))
    Milyen jó, ha ilyen emlékek törnek fel, erre gondolunk vissza, nem a nehezen bírható hőségre, az esetleges türelmetlenségre stb. Tetszenek a gondolataid, a fotóid meg elragadóak!!
    Szép napot!
    Merci

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Merci! Voltam nálatok! A te blogod sem semmi. :-)Micsoda képek és írások! Leszek ott még!
    Nektek is szép napot! Éva

    VálaszTörlés
  3. Kedves Évablanka, ne hidd, hogy nem járok itt :) Mindig csendes örömmel tölt el, mikor "leülök" nálad egy percre. A régi ponchihter háza boltíves kapualjában lehetett ilyen jó leülni, elhúzódni a tűző nap heve elől. Még akkor is, ha az emberre nem számítottak, nem várták pincehideg juhtúróval, újhagymával, friss házikenyérrel és persze rubinpiros, tüzes borral. Az ilyen alkalmak ritkák persze. Beosztja az ember magának is, hiszen nincs minden nap karácsony se... lakodalom, keresztelő vagy más alkalom. Ám látod, eljöttem Hozzád mégis... És meg kell modjam, mint mindig, most is jól éreztem magam. Ég áldjon, Szívem!

    VálaszTörlés
  4. Trendo, ez nagyon jól esett!Gyere máskor is.Ha ritkán is, az is jó.Nem is kell mindig megszólalni, sokszor én sem teszem, ha olyan helyen járok, ahol szeretek lenni.Csendben is jó az ilyen blogokban, csak úgy könnyedén lazítani.
    Amit írtál: pincehideg juhtúró,újhagyma,friss házikenyér,rubinpiros tüzesbor - jól hangzik.
    Éhes vagyok, még kb. fél óráig nem ehetek, fogorvosnál voltam. Borsóleves vár rám( ahogy én szeretem, egyszer leírom), amit délelőtt elkészítettem.Más nem is kell, meleg van újra.
    Téged is ég áldjon!:-)

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu