2010. július 27., kedd

Erdei séta előtt


Az erdőben sétáláshoz az is hozzátartozik, hogy volt egy bevezetője:
Súlyos felhők, legelésző lovak ( a képen csak kinagyítva láthatók), mangalica kismalacokkal szemezés, és utána jött csak az erdő.

11 megjegyzés:

  1. Évikém! Köszönöm ezeket az esti perceket, amiket itt töltök Nálad a képek, versek, hangulatok léleksimogatásában.
    Tudnod kell, ha nem is írok megjegyzést, azért gyakran benézek egy rövid megpihenésre .

    VálaszTörlés
  2. Bibic!!! Jaj, de jó, hogy jöttél! Nem igazán számítottam rá, hogy gyakran látogatsz, sőt, egyáltalán látogatod a blogom, de jól esett most, hogy ezt jelezted.Te is próbálkozol itt bloggal, rákattintva a nevedre láttam? Jó lenne!:-)
    Minden jót, unokáknak is!

    VálaszTörlés
  3. Az az igazság, hogy rögtön az elején elakadtam, így most van egy üres blogom és nincs időm vacakolni azzal, hogy rájöjjek, hogy kell beüzemelni.. :o))
    Egyébként is most most bőven elég nekem az, ha Nálad időzök, és ebben nagy örömöm lelem. Mindent elolvasok és megnézek, ha némi késéssel is... :o))

    VálaszTörlés
  4. Bibic, rendben, köszönöm. Ha valaha mégis kell segítség, akkor szólj!
    Llányoknak és pici lánynak is puszi.

    VálaszTörlés
  5. Bibic! Megkaptam a freemailt a képek linkjével. Köszönöm, nagyon aranyosak, és nőnek.Válaszoltam is rá, de visszajött az értesítés mindkét alkalommal, amikor írtam.:

    "LEVELEZOSZERVERUNK SZEMETNEK (SPAM) MINOSITETTE LEVELET!"

    Ez van! :-) Köszi még egyszer a képeket!

    VálaszTörlés
  6. Szép napot e szép napon!
    A képeket nézve a pomogyi állatpark hangulata jön be nekem. E gy hónapja jártunk ott ausztrál ismerőseinkkel. A felhők, lovak, mangalicák és még fürdőző macik is voltak. Képeket is készítettünk, de azok a géppel együtt Ausztráliába repültek.
    Üdvözletem: balkezes

    VálaszTörlés
  7. Szia balkezes, ezek a képek Kópházán készültek.Ha jól tudom, Péter-majornak hívják a helyet. Ahogy mész a határátkelő felé Kópházáról, a lovakat bal oldalon láthatod is.
    Az erdei sétánk Kópháza és Deutschkreutz közötti erdőn keresztül vot.

    VálaszTörlés
  8. Valóban a felüljáróról szoktam látni a lovakat ott, ha kocsival megyek Deutshkreutz irányába. Sétálni viszont nem sétáltam erre. Harkáig szoktam ki menni. Mozgalmas és érdekes életet élsz úgy érzem, gondolom nyitott szemmel vagy a világra. Be pillantok néha ide az utóbbi időbe és csak ámulok. Tetszik minden.

    VálaszTörlés
  9. Nem nagyon mozgalmas életet élek. Nyitott a szemem, ez viszont igaz, amit írtál.
    Nézd, miket fotóztam most is, nem is kellett messzire menni értük. Lovak, malac, toll, tócsába hullott alma egy közeli faluban.A legközelebbiben. Hétvégenként szoktunk kirándulni, és nagynéha pár napra valahova elmenni. Ezekből a napokból viszont sokat ki tudok hozni. Úgy néz ki, mintha sokfelé, sokat járnék. És vallom, hogy nem is kell túl messzire menni az élményekért. Mennék, ha tudnék, de most nem tudok.
    Viszont az is igaz: Kinek mi az élmény? Ha nekem egy erdei séta is az tud lenni, akkor valóban mozgalmas az életem.

    VálaszTörlés
  10. Szép napot!
    "Ezekből a napokból viszont sokat ki tudok hozni."
    Ez az meg a technikai érzék, kreativitás, ami megjelenik a blogodban. Ezt szeretném elsajátítani, hirtelen nem jut eszembe jobb szó, de szeretném ezt megtanulni. A technikai lehetőségek adottak csak egy ponton elakadok, vagy lehet, hogy itt van a szemem előtt és pont azért nem tudok tovább lépni.

    VálaszTörlés
  11. Nem tudom, miért dobta vissza a szerver a leveled, sajnos szokott ilyeneket csinálni....:o((

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu