2013. január 29., kedd

Ember tervez...

A meg sem kezdett nem túl nagy 2 születésnapi tortát bevittem a kollégáknak, kérve őket, hogy segítsenek abban, hogy elfogyjon. Örömmel segítettek. Ilyenek a jó kollégák.:-)
Maradt még mérsékelten  fokhagymás oldalas is( dolgozni is lehetett vele utána) , hasonló kéréssel fordultam egy kollégához, akiről sejtettem, hogy örömmel segít az eltüntetésében. Nem csalódtam, tehát oldalas sincs már meg. Közös erővel birkóztunk meg vele.
Így alakult az utólagos születésnap, végül minden elfogyott, csak nem úgy és azzal, akivel terveztem. Íme, egy példa a váratlan helyzetek kezelésére. Ember tervez, ( olykor) Isten végez... Kis ügyekben, nagyokban is.
Anyu diétán van,  hívtunk ügyeletes orvost hozzá vasárnap. A gyomorfájás igazi oka nem derült ki, bármi lehet: sav, sok gyógyszer...Vittem neki kekszet, kétszersültet, pirítottam kenyeret is. Nem éppen egy utószülinapi ebéd.
A "hómadaram" már nem volt a padon hétfőn. Sajnálom, olyan kis kedves volt. Pedig az éjjeli  mínusz 14 fokban el nem olvadhatott, mégis akkor tűnt el. 
Most már olvadna a közel plusz 6 fokban és esőben, de ezt a napot nem érte meg.



6 megjegyzés:

  1. Igen, van ilyen...tervezünk aztán valaki más "végez"...Nem tudom megszokni.

    VálaszTörlés
  2. Engem már nem zavar, próbálok alkalmazkodni. Kisebb dolgokban könnyebb, ez annak számított.
    Álmok keresztülhúzása jobban megvisel, de már képes vagyok ott is fordulatot venni, csak nehezebben.

    VálaszTörlés
  3. Minden jó, ha a vége jó... még ha kicsit kesernyés utóízzel is!

    Éva, tegnap küldtem neked egy üzenetet a freemail-re, de nem tudom, megnézted-e.
    Ma reggel pedig a tiedre benyomtam válaszként, de a citromail ezt üzente:
    <....@citromail.hu>: host citromail.hu[91.83.45.27] said: 550
    5.1.1 <.....@server26.citromail.hu> recipient rejected, your address, 80.12.242.129 is listed in spamcannibal.org / Sajnaljuk, az On cime, 80.12.242.129, a spamcannibal.org feketelistan szerepel, http://auth.citromail.hu/smtpfilter.php?errcode=11

    (a címed helyére .... -t írtam)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Flora!
    Most hogy írtad, hogy nézzem meg, elolvastam a freemailen az üzeneted. Köszönöm. :-)Válaszoltam is rá onnan.
    Nekem nem ír ki semmit a citromail a te címeddel kapcsolatban, mintha mi sem történt volna, akár válaszolhatnék is neked onnan.
    Mindig van valami, nehogy már nyugi legyen!:-)
    Köszönöm az értesítést.

    VálaszTörlés
  5. Tavaly nyáron készültem egy találkozásra, nagyon! De az élet közbeszólt, nem jött össze. A másik féltől ezt az idézetet kaptam:
    "Hiszem, hogy van egy kéz, amely irányítja a sorsunkat. Csak nem bánik mindig finoman velünk. (...) Nincs sok választási lehetőségünk. Logikus érvekkel és előretervezéssel nem sokat tudunk befolyásolni a sorson. A többi pedig... valaki mástól függ. Az, hogy hová sodor az élet, kit ismerünk meg, mi történik a szerelmünkkel... az ilyen dolgok eldöntésébe nincs beleszólásunk."

    VálaszTörlés
  6. Saci, nincs beleszólásunk, és igyekeznünk kell a másképp alakulást is nem keserűségként megélni. Valami miatt történt, csak még mi nem látjuk, nem tudjuk.
    Ott volt a helye éppen akkor, mikor történt.csak fáj, bizony fáj, ha nem vagyunk birtokában valami tudásnak, ami segít nekünk.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu