2010. június 30., szerda

Vége!


Tűzliliomok mögött asztalok a munkahely udvarán, fehér abroszok, folyik a terítés, mi lasssan összegyűlünk, fölöttünk a júniusi nap. 
Grillezett húsok az asztalra, savanyúság is, friss saláta, fehér kenyér, aprósütemény. Lakodalom érzés vesz rajtam erőt. 
Nemcsak az evésről szól minden:-), hanem valaminek a zárásáról, napszemüveg elő, de nem látunk borúsan, mégha okunk is lenne, mert lenne. Süt a nap, nagyon is, árnyékot keresünk, székeket odahúzzuk. Jövő évben beruházhatánk napernyőkre, vagy a hűvösre teríteni? Történetek kerülnek elő. Nyüzsgés van.
A tűzliliomok táncolhatnának is akár, mert akkor talán szél is lenne, de nincs.
Június van, tanév vége!

6 megjegyzés:

  1. Ó, tanár vagy?

    No akkor kellemes vakációt!

    VálaszTörlés
  2. Tanévet elbúcsúztattuk, holnap reggel 6-ra megyek dolgozni!:-)
    Köszönöm a jókívánságot, összehozok bele kellemeset(is).

    VálaszTörlés
  3. De ha vége az évnek, mit fogsz dolgozni?

    VálaszTörlés
  4. Előre ittunk a medve bőrére kedden.Később még nehezebb összehozni ugyanis a csapatot.Szétszéledünk. Még vannak gyakorlatos gyerekek tanév után, miattuk ügyelünk, de már csak egyenként jövünk be. Én ma végzek a rám kirótt ügyelet adaggal.

    VálaszTörlés
  5. Nem fogod elhinni, de én legszívesebben azt az almapaprikát kapnám ki a tányérból. Nagyon szeretem a savanyúságot! :))

    Off. Van arra emotikon, hogy "Hű-de-megenném"? :))

    VálaszTörlés
  6. Kicsit erős volt, és a hűtőszekrényból tették ki egy nagy tálba. Abban a melegben nagyon jó volt az a paprika a sok hússal.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu