2014. december 18., csütörtök

Advent 18.


Mikor van valaki, aki feldíszíti a fát, mikor vannak gyerekek, akik énekelnek, verset mondanak, zenélnek, van teenager közönség is, akik képesek csendben figyelni. 
Van csillagszóró a régről ismert illatával, van kézre forrón csöpögő gyertya, és valahogy a teremben mindenki tud a maga módján örülni és türelmes lenni. 
Elbíbelődhetünk egy-két még újdonságnak ható szaloncukorral, kisimogatjuk gyűrődésmentesre a papírját, majd a sötétben vissza lehet menni az ebédlőbe, ahol már addigra az egyedüli fény csak a sarokban álló kivilágított fenyőfa.



3 megjegyzés:

  1. Igen, a fotok nagyon atadjak a meghittseget! csillagszoroszaguan:)

    VálaszTörlés
  2. Jól lement az általam szervezett ünnepség.Minden évben én csinálom, ez a feladat már rám maradt. Az igazat megvallva nem volt olyan próba, hogy mindenki ott lett volna, előtte nap 2 gyerek is bejelentette, hogy talán mégsem tud szerepelni stb, stb. Ráadásul a már jól bevált szereplőim leérettségiztek, elmentek, mindenki most szerepelt először, izgultak is. Aztán ahogy szokott lenni, kialakult és jól sikerült minden, tettünk is érte, mindenki ott is volt...

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu