2023. május 14., vasárnap

Esős hétvége

Egész hétvégén kitartóan esett az eső. Sötét volt, hideg, igazi bekuckózásra alkalmas idő. Csak annyi időre mozdultam ki, míg autóba ültem, hogy pénteken elinduljunk, és vasárnap hazajöjjünk M-től. Jó volt bent lenni a három napban. Béke és nyugalom honolt nálunk.
Olvastam sokat, TV-t is néztünk, számítógépeztem, beszélgettünk. M. főzött, mert a konyhájában ő az úr. Így én pihenhettem, még főznöm sem kellett.
Vasárnap megünnepeltük M. fiának a születésnapját is. Eljött a másik fiú is, négyesben töltöttük a vasárnap délutánt. Igazán jó volt együtt.







10 megjegyzés:

  1. Ilyen rossz időben a legjobb bent lenni a jó melegben, pláne ha kedves emberekkel töltöd a hétvégét. Kikapcsolódtál, pihentél!
    Láttam az időképen, hogy a múlt héten fázott, ázott a Dunántúl, addig itt végig gyönyörű, ragyogó idő volt, még tegnap is, meg ma délig. Minimális eső esett eddig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is az Időképen nézem mindig az időjárást. Láttam hétvégén, hogy nálatok nem esett az eső. Most viszont, ha jól látom, ott esik vagy legalábbis borult az idő.
      Jó a békés hétvége, részem volt benne. Örülök, hogy a gyerekek nálatok otthon voltak, és megszépítették az előző napjaitokat.
      Remélem, a felújítással jól fogtok haladni, és élvezhetitek a munka örömét.

      Törlés
  2. Happy Birthday to M’s son!
    We had a sunny day, with sun and I stayed outside while my husband did some gardening. It was nice to seat outside in my new outdoor chair. I feel a little better tonight, I will continue to rest. I saw little Maxime on Skype on Friday and today, I was happy to see him!
    Have a nice week Eva!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thanks in the name of the son. I will tell him.
      The rain has stopped for today. Te weather sometimes cloudy or sometimes sunny.
      I could see your outdoor chair on your blog. It must be good to seat in it.
      Have a good rest and try to enjoy the new week. Be healthy soon.
      I hope you can see little Maxime more often.:)

      Törlés
  3. Látszik a nyugalom, a békés hangulat és a vidámság is a képeken. Ilyen időben a legjobb ami történhetett veletek. Örülök, hogy kellemesen telt a hétvégéd. 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban, esős időben ez a legjobb, ami történhetett. Bent lenni, hallgatni az eső kopogását, néha kimenni a konyhába megnézni, hogyan készül az ebéd. Elmélyedni egy könyvben, néha letenni arra az időre, míg belekortyolok a kávémba.

      Törlés
  4. Idillikus vasárnap esős időre! "Jó volt bent lenni a három napban. Béke és nyugalom honolt nálunk." Ezt sugározza a bejegyzésed is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megteremtjük mindig a nyugodt hétvégét. Igaz, hétközben sem fáradunk el nagyon, én legalábbis nem. Általában délelőtt megcsinálom, amit kell, és délután pihenek. A hétvége viszont tényleg a nyugodt pihenésé, amikor semmi sem zavar.

      Törlés
  5. Tetszik az esőcseppes fotó, egy kis szépség a zordságból. S látom kedves könyvemet olvastad. Ilyenkor ez a legjobb, kuckózni,olvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. M. erkélyén van néhány szőlőtő. Tetszettek a leveleken az esőcseppek, nem tudtam megállni, hogy ne csináljak egy képet egyről. Nagyon tetszett a könyv. Örömmel olvastam a kopogó esőben.

      Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu