2012. december 22., szombat

Törődés

Még egy szívemnek kedves történet.
Be kellett telefonálnom újra a távfűtésesekhez, hogy zavar a fűtőtest neszezése.
Már egyszer hívásomra voltak kinn a ház hőfogadó helyiségében légteleníteni, de ezek szerint nem ez volt a megoldás. Kiküldtek egy szakembert most csak hozzám. Levegő nem volt ugyan az én  saját rendszeremben, viszont túl nagy volt a nyomás, és ez súgó hangot, az erős áramlás fémnek ütköző "locsogását" okozhatta.

Másnap reggel  a szerelő felhívott csak úgy, és érdeklődött, hogy minden rendben van-e, tudtam-e a fűtéstől aludni.Ha még gond van, akkor újra kijön. Éjjel csend volt, a nyomáscsökkentéssel úgy tűnik megoldódott a probléma.
Valahogy ez is hozzátartozik az Adventhoz, ez a jó érzés, amit egy ilyen plusz törődés ad.
Lehet, hogy mégis agyalok vigyáznak ránk, és küldik akit kell?



6 megjegyzés:

  1. Én hiszem, és érzem, nap mint nap, hogy Ránk vigyáznak az Angyalok...különösen így advent idején....

    Nagyon tetszett a meglátásod....látod ennyi csak az egész....csak észre kell vennünk a körülöttünk lévő csodákat, törődéseket...és máris szebbé teszik a hétköznapjainkat:)

    Áldott ünnepet kívánok.

    Piroska

    VálaszTörlés
  2. nálunk már tavaly ót a "kattog" a cső... azóta többször szóltunk, de lehet , hogy mindig rosszkor, mert pont adventkor nem...:)

    VálaszTörlés
  3. Tamás, Piroska, nagyon figyelem már ezeket az angyalokat, mert ugyanakkora erőfeszítésbe és időbe telik őket észrevenni, mint a "patásokat"!:-)Valahogy hajlamosak vagyunk inkább a rosszat meglátni egy kis önsajnálatból, mint a jót. Én nem is tudom miért van ez így.
    Aliz, engem is zavart, nem adtam fel, mert zavarta az alvást. Aztán végül megjött az angyal szerelő képében.Vegyük úgy, hogy véletlen, de úgy is vehetjük, hogy felsőbb utasításra jött éppen ő, éppen egy ilyen törődős szerelő, aki hajlandó volt gondolkodni, mi is lehet a baj.

    VálaszTörlés
  4. Ez megint egy olyan történet, ami után az ember csak néz, hogy ilyen még van! Persze, hogy van! És milyen jó! Milyen jól esett neked és milyen jó olvasni!Bár néha hihetetlen, de van még remény...
    Drága Éva! Boldog karácsonyt kívánok neked és szeretteidnek!!
    Erika:))

    VálaszTörlés
  5. Probléma megoldó embert küldött a szolgáltató. Valóban szerencsés vagy, ahogy a villanyórával magam is az voltam. Nyugodt pihenés, mindenkinek szükséges a harmóniához.

    VálaszTörlés
  6. Tamás, a soproni Fő tér egy kis részlete a Tűztoronyból nézve a fenti képen.
    Tipitá-Erika, van ilyen, és én úgy tudok örülni, mert sok a rossz történet is. Valamennyi ellensúlyozás kell, különben annyi nekünk.
    Nektek is áldott ünnepet kívánok!
    Tibor, szerencsénk volt!:-)

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu