2011. április 3., vasárnap

Tegnapi sétánk látványai

Tegnap M. délután 5 óra körül érkezett. Máskor ilyenkor sötétedett már, nem nagyon mozdultuk ki. Vacsora, tea, beszélgetés...
Tegnap nem is tavasz volt, hanem nyár. Gyorsan el is indultunk sétálni. Elmentünk Sopron határáig, és jártunk egy nagyot. Szinte fejbevágott az illat, a színek, de miért is lett volna másképp? Tegnap és ma  szinte berobbant a tavasz, ahhoz képest, hogy eddig csak jól láthatóan készülődött.
Napszemüveg elő, próbáltam kitalálni azt is, hogy mennyire öltözzek fel, hogy ne legyen nagyon melegem.
Persze, hogy az volt. De nagyon bátor sem akarok lenni, mert jöhet a 100-as papírzsebkendő utána útitársnak.Egy darabig most így lesz, hogy próbálok az időjárásnak megfelelően öltözni. 
Még valami!
Mónika csatlakozásával a rendszeres olvasóim száma 50 lett.

Mónika szeretettel köszöntelek nálam.

Köszönöm a többieknek is, akik kitartanak, és látogatják a blogom.:-) Minden jót Nektek, élvezzük még egy darabig a blogírást, olvasást.

17 megjegyzés:

  1. Nagyon szep, olyan finomak most ezek a szenek, annyira szeretem:)pedig a pirosat is, kulonosen viragban, de a zilyen finom szineket is nagyon.

    Gratulalok az 50.-hez!

    Szep Hetfot kivanok!

    VálaszTörlés
  2. Nem nehéz kitartani, mindig szívesen jövök Hozzád. Legalább még ötvenet kívánok.....évek számában, no és sok-sok új olvasót is :-)))

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok és örülök:)
    Gyönyörű sétátok volt, mert gyönyörű a természet, a szinte-nyár és mert szerettek együtt lenni - mi kell még?

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok az 50-hez! Én a kocsiban sültem meg, amíg hazafelé tartottunk.
    Nagyon tetszik a fejléc fotója!!!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jók ezek a tavaszi képek! Én is gratulálok az 50-hez, valami azt súgja lesz ez még sokkal több is... ;)

    VálaszTörlés
  6. Kedves mindnyájan!
    Olyan atavasz érzése, mint mikor a kiéhezett elé ételt tesznek.Amerre nézek szépség, lehet magunkba tömni.
    Továbbra is vállalom, hoyg a tél a kedvenc évszakom ennek ellenére. Kedvenc lehet, de élvezni miindegyiket tudjuk sőt, kell.
    Köszönöm, hogy az 50. követőm megérkezéséről is írtatok.:-)
    Mondjuk nem volt nehéz, mert én is írtam, a kerek szám ihletett meg.
    Ez a blog lélekápolásra jött létre. Mert a magánélet sem mindig olyan, blog sem, hogy kikapcsolódjak, és a jókat gyűjtsem össze.
    Így összegyűjtve viszont látom, hogy mennyi minden jó van, ami megragadja a figyelmem, amiben részem van. Jó nekem, csak a negatív mélyebben rögzül.(?)Ezt nem akarom.
    A blogom a jó és szép rögzítése, és átadása.Először csak magamnak írtam. Nem is volt egy darabig látogatóm. Kuckónak szántam, elvonulós helynek. Aztán megtaláltak, jött egy, majd kettő látogató és így tovább.Ki megszólít, ki nem, ki gyakrabban jön, ki nem. Nem is ez a lényeg, hanem az, ha jönni akar, akkor itt vagyok.
    Hogy megvan az 50. is, nektek köszönhetem. Magamnak annyiban, hogy merek csak jót írni, felvállalva azt, hogy kis naiv szépléleknek tartanak, struccpolitikusnak, aki nem vállalja fel élete negatív részét a blogjában.
    Ezt a blogot így vezetem már tovább, amiért eredetileg született( béke szigete?), és örömmel teszem.:-)
    Örömmel várlak is benneteket!

    VálaszTörlés
  7. Tipitá, mi is sültünk a kocsiban. Az ember azt sem tudja, mit vegyen fel ilyenkor. Tényleg rétegesen kell öltözni, hogy legyen mit levenni a hőmérséklet változásának megfelelően.
    Vékony pulóver volt rajtam, de alatta csak fehérnemű. Így levenni semmit sem tudtam:-)Légkondi ment, utána ablakok is nyitva.Azért elviseltem a " nyarat"!:-)
    A felső kép? Ha gyorsan, szép helyte akarunk enni, akkor sokszor választjuk Rustot, most is.
    M. nem is lepődik meg, mikor bejelentettem a délutáni kávéiváskor, hogy sétáljunk egyet Ruston.
    Ellent is mondhatott volna, de nem tette meg.:-) Nem volt más ötlete ugyanis, amit megbeszéljünk. Vagy nem akart vele előhozakodni, hogy az én kívánságom teljesüljön? Akkor viszont köszönet érte.
    Van egy szálloda Ruston, annak egy udvara,az udvarnak pedig nagyon szép a dekorációja mindig. Ott készült a fenti kép is.

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörűek a fotóid, és tetszik, hogy mindenben megtalálod a szépséget. Én éppen ezt szeretem a tavaszban: amikor a negyedik emeleti ablakunkból a Kőszegi-hegy (cseresznye)virágba borult hegyoldalait látom.

    VálaszTörlés
  9. Szeretek itt elidőzni nálad. Lélekápoló ez a blog igazad van. ha elfeledkezem egy fáradtabb nap után az élet szépségeiről itt mindig megtalálom. Gratula az 5O.látogatóhoz!

    VálaszTörlés
  10. Nóri, Kőszegi-hegy? Szeretem Kőszeget, elő szoktunk ott fordulni, mert szívemnek kedves városka.
    Meglátni a szépet? Hiszen ott van előttünk!:-)))

    VálaszTörlés
  11. Györgyi, te is tálalod elénk az általad meglátott szépet és elgondolkoztatót.
    Fáradtabb napok bizony vannak. Valahova le kell huppanni...

    VálaszTörlés
  12. Nekem kedvencem a tavasz, a képek gyönyörűek:)

    VálaszTörlés
  13. Negra, én volt amikor nem szerettem. Úgy gondolom az volt az oka, hogy a melegfrontra nagyon érzékeny vagyok. Tavasszal pedig van bőven a hiretlen jött melegből. Most mintha kicsit jobb lenne már,és ez a sok virág! Nagyon szépek.

    VálaszTörlés
  14. Na, nem olyan közelről látom, mint szeretném, hanem mintegy 25 km-ről, és bizony mi is gyakran megyünk.

    VálaszTörlés
  15. Én meg árgusan figyelem, merre kirándultok, hogy ötletet merítsek hétvégi kirándulásainkhoz, meg nosztalgiázom - soproni diákéveimre emlékezve.

    VálaszTörlés
  16. Nóri, én is figyelem más blogjait ötletekért.
    Soproni diákévek?:-) De jó! Melyik iskola? Szabad tudni?
    Kőszeg egy kis ékszerdoboz, nagyon közel van szívemhez.
    Az általam emlegetett M. szülőfaluja Kőszegtől 12 percnyire van az osztrák oldalon. Sokszor a kőszegi határállomást használjuk határátlépésre. Előtte is, utána is megállunk a városkában.A Szüreti Fesztiválra pl.rendszeresen megyünk. Van úgy, hogy célirányosan csak odamegyünk, határátléés nélkül. 45 perc innen, nem egy nagy ügy.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu