2021. január 5., kedd

Aktualitások

Nem régen jöttem meg a fogorvostól. Még karácsony előtt elkezdett 2 fogam is egyszerre fájni, de úgy, hogy az egész fogsorom és a fülem is sajgott. Nem akartam, hogy a karácsonyomat tönkre tegye, elmentem az orvoshoz. Nem is rontotta el az ünnepet a fájdalom. Ma fejezte be a kezelést. Márciusban vissza kell mennem kontrollra. Ez is pipálva, mert én olyan kipipálós vagyok. Szeretem tudni, hogy fogynak el a feladataim, az aktuális dolgaim.

Nem tudom a friss képeimet bevinni a számítógépbe. Nem tudom mi történt. Így régi képekből hozok. Az olvasás és egy fenyőág még mindig aktuális. Van időm olvasni, a karácsonyfa is megvan még lebontatlanul, hozzá puha pléd, kávé, tea, kakaó, szép csészék, bögrék ( most a karácsonyos, télies mintásak vannak soron), melyek még jobbá teszik az ízeket, mert hangulatot is adnak az élvezetekhez.

Nem fogadtam meg magamnak semmit az idei évre. A szokásosokat sem. Mindennek úgyis eljön az maga ideje, mikor szinte önmagától megváltozik az adott dolog, mert akkor kell megtörténnie. Megváltozunk mi is. Ez egy érési folyamat nem lehet siettetni, de késleltetni sem. Ezt mindnyájan tudjuk.
Így lesz ez idén is. Kívánom, hogy valósuljon meg számotokra mindaz, amelyeknek itt az ideje, és ha tenni is kell hozzá részünkről, ahhoz pedig erőt kívánok mindnyájatoknak és magamnak is. Ha meg tudjuk tenni, akkor megértünk rá.
Ha nem, akkor még várnunk kell, töltekeznünk, tanulnunk, mert az élet megadja, amit magunkba kell szívni, és később sikeresek leszünk az adott helyzetben.
Így legyen, így lesz! Bízzunk benne ez évben is!

7 megjegyzés:

  1. Érdekes; én is pont most jöttem a fogorvostól, mert karácsony előtt pár nappal begyulladt egy bölcsességfogam, vele az inyem is és feldagadt a bal arcom. Ma már rendbejött, hozzáláthat a dr. a többi tennivalóhoz jan. végén...
    Sokmindent ugyanúgy fogalmazhatnék meg, mint te ebben a bejegyzésben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyökérkezelés volt mindkét fogamban.Többször el kellett mennem, és másfél órákat ültem a székében. Már minden fájdalom elmúlt.

      Törlés
  2. Nem akartam hinni a szememnek, hogy újra itt vagy! Örülök Neked!
    Minden jót kívánok :)

    VálaszTörlés
  3. Piroska, véletlenül kitöröltem a kommented. Az volt benne, hogy örülsz, hogy írok. A te és Orsi véleménye is jól esik.

    VálaszTörlés
  4. Én se fogadkozom! Mindennek eljön az ideje (vagy ha nem, úgyis jó :) (már semmi se kell mindenáron)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt egy időszak, amikor listát írtam, hogy mit szeretnék abban az évben. Ez az időszak már elmúlt, és nem bánom.

      Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu