2014. október 23., csütörtök

Mikor a reggel este


Mint írtam, jobban elfáradtam most az őszi szünetre mint máskor, és ma délután - mivel tehettem- lefeküdtem egy kicsit, és 7-kor ébredtem egy nagyon mély alvásból. 
A gond az volt, hogy azt hittem reggel 7 van. Felkeltem, tettem a reggeli dolgaim, gyanús volt a nagy sötétség, de elvégre ősz van, és itt az a bizonyos hidegfront, ami sok felhővel jár, miért is várjak ilyenkor fényre.
Mivel csak nem világosodott továbbra sem, valami gyanú élt bennem, hogy csak pár órát aludtam át, nem az egész éjjelt, és még este van, nem reggel, de addigra meg is "reggeliztem", sőt, a reggeli gyógyszereim is bennem vannak most.
Beletelt egy órába mire rájöttem milyen napszak van, a mobilom is addigra 20:00 órát mutatott, és nem 8:00-at. Ez aztán végleg kitisztította bennem a dolgokat.
Ez a helyzet mostanában nálam! :-D 



Katalin, te ilyennek képzelted a 2. képet?  Elforgattam az eredetit 90 fokkal. Így sem rossz! :-)



11 megjegyzés:

  1. Éva, bocsánat, de olyan jót mosolyogtam. Nem kinevetlek, csupán "otthon" éreztem magam nálad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katici, én saját magam kinevettem, de csak akkor mikor végleg észhez tértem. Mint írtam egy teljes óra kellett hozzá. :-D
      Tegnap az is felmerült bennem, hogy agyilag valami komoly baj van nálam, mert nem emlékeztem "reggelizés" közben az előző estére. Nem is emlékezhettem, mert éppen akkor volt.
      Ritka nagy káosz volt bennem.:-)

      Törlés
  2. Mintha rólam írtad volna, csak kicsit másként. Éva, nekem a hétfő-kedd volt ilyen, jött a front. Csak én visszaaludni nem tudtam már, s járt körbe az egész.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor te is átélted! :-) A front még mindig itt kóborol, sőt,itt az új, ha hinni lehet az előrejelzésnek. Márpedig most bejött nekik minden.
      Én nem gyakran szoktam ennyire összekeveredni, de a fáradtság is kihozta, a másik ok, pedig, hogy ennyire mélyen délután nem szoktam aludni.
      Most hogy vagy?
      Nem tudtam visszaaludni csak 1 órakor, addig megnéztem egy filmet, hogy újra álmos legyek.

      Törlés
  3. Rólam írtál???????? Megijedtem mostanában, mert velem szinte folyamatosan történnek ezek a dolgok.
    Akkor talán még menthető vagyok.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mamka, én érzem, hogy a blogbejegyzéseink sokszor többünkről is szólnak. Jó, hogy vannak összetartozást hozó élményeink jó és rossz dolgainkban is. Hurrá! :-)

      Törlés
  4. Ez nagyon aranyos! :-) De szerintem nyugi, a mi korosztályunkkal már előfordulnak ilyesmik. :-D Fő, hogy kacagni tudjunk magunkon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát még mennyire örültem, mikor elkezdett derengeni az agyamban, hogy nem kell dolgozni menni, és nem hogy reggel van, hanem őszi szüneten is vagyok.
      Az én korosztályom örömei! Ha többes számban veszem, akkor sem vagyok udvariatlan!?:-DDD
      Egyébként tudtam nevetni én is magamon.Nincs még veszve semmi!

      Törlés
  5. :))))
    nem nagy baj (ismerős sztori, én is jártam már így)

    a 2. kép még alszik? (mintha 90 fokkal dőlt lenne??)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyissunk klubot!:-)))
      A 2. kép úgy van jól, ahogy van, nem alszik, mint ahogy a gazdája tette! :-) Az egy nálam jóval magasabb fal egy beépített boltív féleséggel, és föntről lóg le egy vadszőlő, hogy legyen rajta valami kis színes dísz is! :-D
      Próbálom most úgy nézni, ahogy szerinted én láttam, csak éppen nem forgattam el.Lehetne éppen vízszintesen is minden, ha éppen nem függőleges lett volna az eredeti! :-)))

      Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu