2014. október 26., vasárnap

Vasárnap


Hétvégére gyűjtöm össze lelkemben felgyülemlett hiányaim pótlását, és azokat nem több, mint  20-25 perc alatt megtehető távolságnyira, lehetőleg nem egyedül, hallgatva is, és beszélgetve is, mobillal a táskámban - ha gyorsan kellenék- átélem, megélem, bejárom két lábon vagy négy keréken.
Közben nézegetek, és sétával tágítom ki a megszokott négy falat mezőre, utcára vagy térre. Az is lehet, hogy másik négy falat keresek.
Észreveszem és lekattintom az apróságokat, mert még mindig azt tetszik, amihez közel vagyok, és a részt látom meg először az egészből.
Ezt tettem( tettük) ma is, és néhány kattintás is volt. 
Íme:
9 megjegyzés:

 1. Nagyon hangulatos képeket hoztál! Nekem a hétvégén, két beteg gyerekkel, nem sok ilyen jutott. Ezért is köszönöm ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gyógyulást kívánok nekik, sajnálom, hogy így alakult.

   Törlés
 2. Ismét hoztad magad, köszönöm.

  VálaszTörlés
 3. A csatos üvegek és a kék csíkos kínáló a kedvencem!
  A gesztenyesütés pedig gyerekkori emlékeket idézett fel bennem. Tudod én inkább a szememmel fotózom, s raktározom el magamban a pillanatokat későbbre. Majd a lánykám lesz aki kattint - szeretne ilyen irányban továbbtanulni - s készít ilyen szép kollázst!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyenlőre még csak a saját gépén. Eddig többnyire a barátokról és persze magáról készített montázsokat, aztán elküldte nekik. Mostanában fedezi fel az apró részleteket, a fényeket, pillanatokat. Egy kis gépet kért karácsonyra, mert eddig inkább a telefonjával fényképezett, s bizony a memória hamar megtelt.

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Köszönöm, én is fedeztem fel nálad jó pár nekem tetsző képet.:-) Különösen a legutóbbi családi vasárnaposakat!

   Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu