2014. október 3., péntek

Napok pillanatai



Még tartja magát a zöld szín, majd egyszer rohamosan színesedik, és sminket kap a természet, hogy rejtegesse még egy darabig az elkerülhetetlent.
A héten leginkább a négy fal között voltam, és el kell itt azt mondanom, hogy anyu eljött velem szerdán a gyomortükrözésre, mert azt mondta, hogy úgy lesz nyugodtabb. Lehet, hogy jobban félt mint én, és néha meg is simogatott, hogy enyhítse az érzést. 
Másfél óra csúszással kerültem be, közben a falak, képek, a fogason lógó kabátok  minden kis részletét bevéstem, figyeltem a várakozó, cserélődő arcokat is, és csak azt képzeltem el magamban, hogy minden jól fog menni. Tudatosan tettem, nekem nem jön ösztönösen.
Sokat gondolok Stalira, és mivel tudom, hogy mikor távozott el, végiggondoltam, hogy mit csináltam azokban a percekben. Akkor jöhettem ki a vizsgálóból, és közben kisütött a Nap, hozzá úgyis a fény illett, mert  derűt sugárzott, és át is tudta adni ezt az érzést másnak.
Ezt a titkot kellene megfejteni, de lehet, hogy "csak" annyi a lényeg, hogy szeretni kell az életet és az embereket.


10 megjegyzés:

  1. Úgy tűnik, hogy Te is figyeltél rá Sikeresen átvetted a rezgéseit és elsajátítottad az élet mosolyát. Szépek a lelked sorai, a képeid. Szeretek itt nálad lenni. Mindig megnyugtatsz, A nyugalomról Te jutsz az eszembe. Ez a Te tanításod az én izgága lelkemnek. Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tetszett, ahogy tudott örülni az életnek, minden apró részletnek, látványnak, íznek illatnak, szónak. Egyfajta példa volt, hogy így is lehet.
      Ha adhatom azt, ami a másoknak kel, annak csak örülök Ha nyugalmat lelsz itt, akkor élvezd, ez nekem is jó!

      Törlés
  2. Nagyon eltalált hangulatú képeket hoztál ide , és nagyon szépeket
    ilyenek a lelkem képei is most
    (olyan anyátlannak érzem magam valahogy, nem is értem, csak olyan jó idejönni, alig vártam, hogy hazaérjek, nyitottam be hozzád máris

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aztán mitől voltál olyan anyátlan? Konkrét vagy egyfajta általános elanyátlanodás vett erőt rajtad?:-D Mind a kettőt ismerem!
      Ha benyitsz hozzám, foglalj helyet, elleszünk itt nyugiban!!!

      Törlés
  3. Nekem is tetszett ez a hangulat is... Különben is: "csak" annyi a lényeg, hogy szeretni kell az életet és az embereket." Ebben egyetértünk, Stalival is és veled is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De tényleg! Annyira egyszerű, és mégis örök tanulók vagyunk.Én legalábbis, de szerencsére lehet haladni vele. Annak jó, akinél alapból benne van, vagy korán érték az ilyen élmények.Szeretem azokat az embereket, akik mellett csak úgy lehet lenni, és minden rendben van( ha nincs is). Stali ilyen volt.

      Törlés
  4. Off! Ágnes, nem tudok nálad kommentelni!

    VálaszTörlés
  5. Sajnos nem ismertem Ot, Stalit, csak neha itt nalad lattam hozzaszolni.Aztan feltunt, hogy nem latom a nevet, mert egyszer hozzam is irt, a csicsokasat, nem felejtem el.
    Egyutterzek Veled:(

    Eva:) most egy idore levettem a hozzaszolast, senki nem tud.En sajnos vagy nem sajnos olyan vagyok, aki mindig neztem irt e valaki es visszaszoljak,olyan ezerszer megkoszonos:) tisztaban vagyok vele, hogy nem mindenkinek szimpatikus, de en akkor is ilyen vagyok.Hogy konnyitsek magamon, mert egy ideje farasztott es zavart engem is, (en zavartam onmagam:) ezert vettem le.Csak irni es aki akar olvas, nem kotelezo hozzaszolni szinten.Lattam mar tobb ilyen blogot, tetszett.Persze illett volna irnom rola, talan fogok is.Ennyi osszefoglalva:)
    Aztan a valosagban is tortent egysmas, valoszinu erzekenyebbe tesz, a blog ugyis tukrozi a lelkunk allapotat, foleg azoket akik gyakran irnak, mint en is.

    Szep hetveget Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ágnes! Ha a te döntésed, akkor rendben, azt hitem a technika szólt közbe, és te nem is tudsz róla.
      Neked is szép hétvégét!

      Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu