2013. május 15., szerda

Ritmus

Úgy látszik kellett  a vasárnapi "aprópillanatos" feltöltődés az erőgyűjtésre. Anyuval kedden este  el kellett mennünk a  sürgősségire, és ott is fogták a kórházban. A sebe (nagyon!) begyulladt, és fájdalmas lett egyik napról a másikra. Antibiotikumot kap most, és leszívták a befelé csordogáló véres savót, sejthetően a gyulladás okozóját. Abban bízunk hogy a jegelés, és a gyógyszer megmenti attól, hogy újra fel kelljen nyitni. Ma reggel bevittem neki mindent, ami a bentléthez kell.
Megvan a napok, események ritmusa, és a váratlanok is beilleszthetők ezekbe. 
Egyébként mennyivel gyakorlottabban, olajozottabban ment most minden. Kipakolás az éjjeliszekrénybe, szekrénybe, megbeszélni a teendőket közben, melyek nagy része most abból állt, hogy le kellett mondanom mindazt telefonon, melyeket egyszer már elintéztünk berendezkedve egy kis otthoni  hosszabb létre.Megvan a feleslegesen megszervezett, és megtervezett dolgok ritmusa is, de tudomásul kell venni a "másképp"-et, és ebben is gyakorlatunk lesz.
Érzem, hogy már könnyebben tudok alkalmazkodni a váratlan eseményekhez.



8 megjegyzés:

  1. Jajj!Bízzunk! Szerintem fog segíteni a gyógyszer és a leszívás. Nehéz nagyon a gyógyulás útjáról visszamenni a kórházba!
    Gondolok Rátok!

    VálaszTörlés
  2. Évekig azon dolgoztál, hogy megszerezd a belső harmóniádat. Most nagy hasznát veszed majd annak, hogy ismered a hozzá vezető utat. Így képes leszel egyre gyorsabban megtalálni a belső egyensúlyodat. Mi tagadás nincs könnyű dolgod mostanság. Gondolok Rád szeretettel.
    Édesanyádnak jobbulást, neked kitartást kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, őszintén. Valahogy éreztem, hogy most jobb, ha nem hívlak fel... sok minden történt az utóbbi hetekben. Biztos lesz még alkalom. Anyukádnak pedig jobbulást.

    VálaszTörlés
  4. Régen jártam nálad Éva, de látom Anyudnál problémák léptek fel.
    Kívánom, hogy minél hamarabb teljesen épüljön fel!!

    VálaszTörlés
  5. Kívánok mielőbbi gyógyulást anyukádnak! Bízzunk a gyors gyógyulásban!

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük mindenkinek a jókívánságot!

    Alessia, éreztem, hogy ez lehet az ok.Láttam a képeket, és azt is így, hogy jó programokat csináltatok.

    VálaszTörlés
  7. Az ember sosem lehet teljesen nyugodt...

    VálaszTörlés
  8. Flóra! Nem lehet nyugodt, kezelni kell ezt az állapotot, de rájöttem nem igazán lehet. Néha jobb, néha rosszabb, most egyfajta állandó készenléti állapot.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu