2013. május 23., csütörtök

Így telt a szerda

3 hónappal ezelőtt kaptam csontsűrűség vizsgálatra időpontot, eltelt az idő, elmentem délelőtt Balfra, hogy meglegyen ez is. Eredményt kb. két hét múlva küldik el. Gerincem deformitása és meszesedése miatt hamis az érték mindig( jobbnak mutatja, mint valójában lehet), így  meg sem csinálták, a csípőmön mért érték viszont állítólag azt mutatja, hogy koromnak megfelelő a sűrűség. Kicsit előre kiszivárogtak az ott dolgozók, akik között ismerős is volt.
Utána rögtön a kórházba mentem, anyut hazahozni- mégsem kedden jöhetett-, majd bevásároltam neki, mosnivalót gyorsan még elhoztam tőle, és beértem a munkahelyemre is időben. 
Még egy esernyővel is gyarapodtam, mert nem vittem reggel magammal, de olyan felhők gyülekeztek, hogy nem akartam agyonázni, és utána hosszú órákig vizes hajjal és ruhában lenni. Gyorsan vettem egyet, volt rá 5 percem a balfi busz indulásáig. Milyen jó, hogy volt, mikor Balfra értem, éppen szakadt! 
Vannak jó döntéseim!:-)
Mosógép több alkalommal is tette a dolgát este, olyan jó tisztának tudni a ruhákat, és este még megnéztem a Szulejmán c. sorozat sokadik részét. Sőt, tornáztam is, mert végre komolyan kell vennem a hátizmaim erősítését.
Zsúfolt, de eredményes nap volt, el is fáradtam.
Hegymászóinkról továbbra sincsenek megnyugtató hírek. Sőt, egyre inkább tragikus konkrétumok.



14 megjegyzés:

  1. Szia Éva, nézd meg a hozzászólásomat, hátha így érthetőbb?

    VálaszTörlés
  2. Egy jól megtöltött nap, melyben ráadásul egy kis megérdemelt pihenés is helyet kap, megelégedéssel végződik!

    VálaszTörlés
  3. Holdgyöngy, rendben, köszönöm.
    Flora, így jó a nap, ha az ember a végére tényleg nagyon fáradt. Mégis így jó!

    VálaszTörlés
  4. Anyu bejelentette, hogy elég volt a kórházi reggelikből, csomagolt szalámikból, kockasajtokból stb, az unalmas vacsorákból, még ha ki is egészítettem neki olyasmikkel, melyeknek van valami íze és vitamintartalma is( paprika, paradicsom gyümölcsök). Azt mondta vegyek neki erdélyi szalonnát és tepertőt. Slusszpassz! :-D
    Olyan mosoly ült az arcán, mikor leraktam neki a konyhaasztalára, hogy ihaj!:-)))

    VálaszTörlés
  5. A hegymászókról lemondtak. Sajnálom őket. Ilyenkor jön egyesektől, hogy el sem kell indulni, stb. stb., de akinek van szenvedélye, az úgyis csinálja. Nem is kell feltétlenül belehalni, de ilyen a sors.

    http://sportgeza.hu/extremsport/2013/05/23/a_legjobb_magyar_hegymaszo_volt/

    VálaszTörlés
  6. Erős Zsolt egy barátunk unokatestvére.Szorongató ez nagyon.....

    Anyukád és a szalonna,tepertő.:) Édes.Igaza van!!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Én is sokat gondolok hegymászóinkra! Szívszorító, hogy lemondtak róluk!
    Anyukád gyorsan fog gyógyulni a finom reggeliktől! Jó egészséget kívánok neki!
    Nálunk egy csepp se esett, viszont annál viharosabb szél fúj! Nem kedvelem a szelet, ezt a nagyon hidegen , erősen fújót nem! :)
    De majd csak lesz jobb idő!

    VálaszTörlés
  8. A kórházi vacsorákra szokták mondani a férfibetegek, ha hazamegyünk kukorékolni fogunk. A sok SaGa termékre. Igaza van anyukádnak, attól lesz jól, ami jólesik neki. Hegymászók: Erőss Zsolt sokat kísértette a sorsot, tisztelem érte, a kitartásáért. A feleségéért és a gyerekekért kicsit összeszorult a szívem, mikor láttam ill. hallgattam őt tegnap este.

    VálaszTörlés
  9. Szép estét!
    Tevékenyen telnek napjaid. Jó, hogy így is látni a helytállásodat. Tornázni fokozatosan, kitartóan érdemes! Van igazi Nordikos botod, sétálni. tempózni igen jól lehet velük.

    VálaszTörlés
  10. Ma ugrott be,hogy szegény Kis Péterről,a másik hegymászóról egy árva cikket nem írnak,pedig őt ugyanúgy gyászolja a családja.:(
    Ez a média.:(

    VálaszTörlés
  11. Mammaka, anyut munkahelyről kérdeztem, hogy megvolt-e a vacsora, azt mondta a tepertő eléggé megfogyatkozott.

    Igen, Kiss Péter is!:-(

    VálaszTörlés
  12. Éva, hideg szél volt ma. Mielőtt bementem dolgozni hajat mostam, és betettem egy sapkát gyorsan a táskámba, hátha nem szárítottam meg eléggé a hajam. Nem akartam megfázni.
    Mintha jobb étvágya lenne most anyunak.

    VálaszTörlés
  13. Holdgyöngy, ezt a kukorékolós mondást még nem hallottam, de így igaz!:-)

    VálaszTörlés
  14. Érzem is az izomlázat, a jó kiadós nordic walkingos botos( nélkülük is), séták vonzóbbak. Mindenesetre csinálok hátizomerősítő gyakorlatokat is.
    Úszni most nincs időm, nekem hátúszás kellene igazán, de azt nem tudok.Marad a vízitorna és a mellúszás.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu