2013. november 11., hétfő

Fény

Ma hátulról úgy megtaszajtott a szél az utcán, hogy kicsit szaporázni is kellett  a lépteim  a lendülettől mielőtt lefékeztem magam nagy üggyel-bajjal, de kellő határozottsággal. :-)
A rossz idő, a boltok adventi és karácsonyos dolgai már mozgatják a fantáziám.Néhány ilyen témájú újságot is vettem, el is voltam a történetekkel és a képekkel. 
Egy éppen kiürült  kis mézes üvegem kimostam, elővettem a tartalék karácsonyi szalagjaimból egyet, és egy darabot az üveg nyakára kötöttem. Ezzel meg is voltam az alkotással. Bele egy kis mécses, és tegnap este ez pislákolt mellettem kreativitásom eredményeképpen.
Ilyen "nagyszabású" történetem vannak, de nem is vágyom többre és másra mostanában. Megvallom őszintén nem bánom, hogy a héten még nem megyek dolgozni. 
Ha eljön az ideje, úgyis ott leszek. De még tényleg nincs itt. Jól esik a bevackolás.


13 megjegyzés:

  1. Reméltem,hogy lesz új bejegyzés.,.:)Milyen ügyes vagy!Egy áttetsző szalag tökéletes díszítés!!!

    VálaszTörlés
  2. Jó a csend, átszüremlik a fény :) Gyógyulást, erőt!

    VálaszTörlés
  3. Egyszerű, de hangulatos. Ne kapkodd el a visszamenetelt.

    VálaszTörlés
  4. Én is nagyon szeretek itthon lenni. Ráérni minden olyanra, amit nagyon szeretek! Szép lett, hangulatos a díszed, tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok, általában ilyesmiket szoktam alkotni, mert ennél többhöz se tehetségem, se türelmem.Még jó, hogy egyébként sem szeretem a bonyolult dolgokat!:-) A szalag nem igazán áttetsző, csak a fény szűrődik át rajta.
    Most jó itthon, beszéltem ma néhány kollégámmal, ők is keresnek, én is őket, tudom az ottani fejleményeket, majd bekapcsolódom jövő héttől újra.
    Köszönöm, hogy jöttetek!

    VálaszTörlés
  6. Pipulka, ma egy hete műtöttek. Azt hiszem egy hét után dolgozni kezdeni varratokkal, kötéssel tényleg felelőtlenség lenne.Tehát valóban nem siettetem, de bevallom, hogy korábban megfordult a fejemben, de az orvos azt mondta, hogy ezt a hetet itthon illene még töltenem. Nem mondom, hogy nem állt át az agyam gyorsan az itthonlétre utána.Az erőnlétem hiánya is ezt kívánja.
    Köszi, hogy itt voltál.

    VálaszTörlés
  7. Szep a mecsesed:) engem is a szel is segitett ma haza, es keves ho is mutatkozott.Meg korainak erzem.

    VálaszTörlés
  8. Használd ki az alkalmat az olvasásra, irogatásra (beszéltünk már arról, milyen kellemes a lelkiismeretfurdalásmentes - jó hosszú lett! - pihenés) és nekünk lesz olvasnivaló!

    VálaszTörlés
  9. Pihenj, olvass, vackold be magad egy bögre forró itallal és egy könyvvel magad. Gondolatban ott ülök melletted, akár beszélgethetnénk is...:-)Élvezzed kis, most mi dolgozunk helyetted is!
    A kreativitáshoz egy kis ötlet: a befőttes üvegbe tegyél a gyertyák közé-alá apró kavicsot, homokot, az üveg nyakára pedig köthetsz termésekből is koszorút. Ha nagyobb üvegbe teszel tömbgyertyát, akkor az felszámozva adventet is jelezhetik! Küldök majd e-mailban este még pár apró ötletet! :-)

    VálaszTörlés
  10. Ágnes, lehet, hogy korai lenne a hó, de akár lehetne is. Tavaly már október végén volt, és már új hólapátom is van!:-)

    VálaszTörlés
  11. Rózsa, éppen ma csodálkozott valaki, hogy már 2 hét után megyek dolgozni, nem húzom tovább.Ma délután lazítok, délelőtt úgyis dolgom volt, de elvesztem a bürokrácia útvesztőjében.

    VálaszTörlés
  12. Saci, köszi, hogy leültél mellém beszélgetni.Az ötleteket is köszönöm. Néha szoktam fagyöngyöt, valamilyen bogyót vagy fenyőágat kötözni üvegre. Volt úgy már, hogy csak letettem az üveg mellé!:-)))
    Kavics, homok tényleg mehetne bele egy kicsi ( az üveg maga félarasznyi), de várok egyéb ötletet is. Nekem már jöhet a téli dekoráció, kivártam a kedvenc novemberem, jöhet a december is!:-).

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu