2013. október 8., kedd

Őszi zene

Lehet más hangulatú zenét hallgatni egy őszi napon, mikor már letudtam a munka egyik felét, és hamarosan megyek vissza, hogy jöjjön a másik 4 óra?
Közben próbálom felidézni magamban, hogy gyerekkoromban eleget játszottam-e kint ősszel, és maradtak-e emlékképek belőle.
Egyelőre csak a nyár és utána rögtön a tél van meg. Mintha kiesett volna a köztük lévő szakasz az iskolakezdés kivételével.
Mindenkinek, de Prodán Mártának ( Szösszenetek)  és a lányoknak külön is küldöm a zenét és a videó látványát. 
Ők jutottak eszembe most.


6 megjegyzés:

  1. nagyon jó kis zenét találtál, és a lányok tényleg, ahogy összebújnak, és közös kalandokon át mennek együtt, valóban a Márta-lányokra emlékeztetnek:)))
    szép napot

    VálaszTörlés
  2. Már a "zenei lányok", s benéztem a Szösszenetek blogba felhozott bennem egy francia filmet. Úgy csinálok, mint az egyszeri olvasó: udvar, gyerekek játszanak, a főszereplő négy év körüli kislány. Ennyi, azt tudom, tetszett nagyon, de semmi több. No, most találja ki valaki a címét!Köszönöm a blogajánlást!

    VálaszTörlés
  3. De jó a gesztenyeburkos kép!

    VálaszTörlés
  4. Katalin, van egy érzés egy hangulat, amit Márta blogja sugároz, és ezt ebben a zenében, a filmben nagyjából megtaláltam. Hiszen te ismered Márta blogját. Csak szeretni lehet.:-)

    VálaszTörlés
  5. Holdgyöngy, sokunk kedvence Márta blogja. Próbáld megismerni őt, a képeit, a lányait, az ő szép világát, és ott ragadsz nála. Én vissza is olvastam a blogját, mikor felfedeztem, és azóta is napi szükségletem.
    Sajnos, így nem tudom a francia film símét, de hátha valaki majd igen!:-)

    VálaszTörlés
  6. Pipulka, egy veszprémi szökőkút-félében landolt a gesztenyeburok Imre herceg szobra mellett.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu