2013. október 20., vasárnap

Jó hír

Szerintem sokaknak hozok örömhírt.
Készül Petrik Adrien 3. könyve, melynek munkacíme: A hideg szóda élvezete, avagy füveskönyv devizaadósoknak.A könyvben arról fog írni, hogyan élnek most, és hogyan lehet kevés pénzből jó dolgokat varázsolni.
Hol olvastam a hírt? A Nők Lapja Enteriőr októberi számában, mely egy elég jól sikerül példány. Szintén ajánlom. 
Négy gasztroblogoshoz is bekukkantanak többek között benne, Schäffer Erzsébet Balaton-felvidéki hétvégi lakjába is, és természetesen egy sok képpel illusztrált nagyon jó cikket olvashatunk Petrik Adrienről és a házáról, az ötletes dekorációkról, a kertről stb. Ahogy tőle vagy róla szoktuk meg.
Van az Őrségről is írás, mi mással, mint szép képekkel, de lehet az Őrségről nem szép képeket készíteni?
Én most az új könyvnek örülök, de nagyon. Megveszem a másik kettő mellé, és ideje lesz a régi kettőt lapozgatni, itt az ősz.Gondoltam már párszor arra, hogy de jó lenne egy harmadik könyv tőle, mivel az első kettőt* oda-vissza agyonlapoztam már éveken át.




* Asszony és háza
   A másik kert

23 megjegyzés:

  1. Hátöööö... három kép az enyém az őrséges cikknél. :-) Amúgy tényleg jó az újság. :-)

    VálaszTörlés
  2. Ez tényleg NAGY örömhír!!!!!KÖSZÖNÖM!!!!Az ajándék-hírt!:)Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Alessia: ugye benne van a neved az újságban????Gratulálok.Nem tudlak megtalálni? van blogod?

    VálaszTörlés
  4. Alessia, az is jó hír!:-)Nem is tudtam, hogy kapcsolatban vagy azzal az újsággal. A szép képeidet látva viszont egyáltalán nem csodálkozom.Szabad tudni melyik az a 3 kép?

    VálaszTörlés
  5. Mammka, úgy, de úgy tudtam, hogy jó hírt hozok!

    VálaszTörlés
  6. Nők Lapja Enteriőr? Nem, is tudtam, hogy már ez is van?! A könyvről Tami már régebben hozta a jó hírt, én is várom, a többi könyvét is évente újraolvasom.

    VálaszTörlés
  7. Olyan életigenlés van a könyveiben,hogy csak na!!!!!Nekem is szükségem van rá.:)Előveszem újra.:)

    VálaszTörlés
  8. Holdgyöngy! Sajnos nem olvastam Taminál a hírt!Valahogy elkerülte a figyelmem,m pedig járok hozzá.
    Akkor jó volt most megerősíteni a hírt.
    Én sem tudtam eddig erről az újságról, annyi van már a lakberendezősekből is, nem lehet mind számomtartani. Mikor belelapoztam megláttam Petrik Adrient, és a sok jó egyéb cikket a képekkel, akkor már tudtam, hogy megveszem.

    VálaszTörlés
  9. Mammka, nagyon pozitív életszemlélet, egyszerűség, szépség, amit ad. ha pár percet olvasgatom a könyveit és nézegetem a képeket, máris jobb!Nyugtatók, energiát adók!

    VálaszTörlés
  10. A naplementés... a boronaházas... és a kicsike "útmenti Pieta" (kis pével!) ami mellesleg a rábakethelyi temetőben van, de ne legyek má' ilyen kukacos. :-) Egyébként nem vagyok kapcsolatban az újsággal, az őrséges blogom után találtak meg. :-) (És képzeljétek, még fizettek is, he-he... :-) ) Mammka van blogom (több is) szerintem itt Évánál ki vagyok linkelve.

    Bocs az előbbi törlésért, csak valamit elírtam.

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm a választ, Alessia, már megyek is alaposabban szemrevételezem azokat a képeket.:-)
    Igen, kilinkeltelek téged nálam, de hogy könnyítsek a megtalálásban, ideteszem a linket is engedelmeddel.

    http://alessiablogja.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  12. Dehogy kárhoztatunk érte!:-) Úgy gondolom, hogy a nőnemű blogírók körében ismert ő igazán, persze lehet kivétel. Az otthonteremtés nagy művésze ő, és mindezt élvezetes stílusban, szép képekkel illusztrálva teszi a könyveiben.Ami nem elhanyagolható: a kevés pénz is szempont!
    Kíváncsi vagyok a szobád otthonosítására, kérlek, szülessen meg az a bejegyzés minél előbb. Szívesen olvasom majd!

    VálaszTörlés
  13. Én irtam fészbukon Petrik Adriennek még nyáron, akkor irta, hogy készül az új könyv! Alig várom már , akkor is annyira megörültem! Az újságot biztosan megveszem, köszi az ajánlást.

    VálaszTörlés
  14. Alessia blogját pedig most azonnal megkeresem :D Az nem volt az újságban, hogy pontosan mikor jelenik meg? Karácsonyra olyan jó lenne meglepni magam vele. Elő is fogom szedni, valahogy ez mindig ilyenkor, ősszel aktuális.:)

    VálaszTörlés
  15. Kovtama, az nincs az újságban, hogy mikor, de én is elképzeltem magamnak karácsonyra. Lehet, hogy elkészül addigra, és a kiadónak is eszébe jut egy karácsonyi lehetőség. Szerintem az első kiadás simán elfogy, azonnal kezdhetik nyomni a másodikat.Kiéhezett a nép az új könyvre.:-)

    VálaszTörlés
  16. Úgy tudom a Nők Lapja kiadója adta ki a könyveit, tehát ez már lehet egy bújtatott beharangozás is. S figyelem, folyton újra kiadják a könyveit. Megvettem Éva a lapot, s rájöttem láttam már, az Enteriőr megmaradt bennem, de ahogy te is írtad: annyi van....

    VálaszTörlés
  17. Ugy látom ehhez én is hozzá kell szóljak!Tényleg készül az uj könyv:)Nekem is kedvenc az ADrien..és engem is megtaláltok a facebookon..Márta Alice Sz..néven..hogy miért mondom ezt?Mert ott rengeteg fotóm van..és ide már csak nehezen tudom betenni..:)Éva..és Alessiát blogját is szoktam olvasni..sajnos időhiányban vagyok..Jó titeket olvasni..Üdv mindenkinek...)

    VálaszTörlés
  18. Holdgyöngy, Márta! Ahogy látom egy készülő könyv várása is lehet összekötő kapocs!:-)

    Márta, próbáltalak keresni a Facebookon, de nem találtalak meg az alapján, amit leírtál itt.

    VálaszTörlés
  19. Megvettem az újságot, nekem Scheffer Erzsébettel készített cikk tetszett a legjobban.őt még talán jobban szeretem,mint ....:)

    VálaszTörlés
  20. Valóban nagyon hangulatos az általad említett írás, én is böngészgettem még tegnap is.

    VálaszTörlés
  21. Kedves Éva! Nagyon szép, hangulatos a blogod, véletlen tévedtem ide, az Adrienről írtak miatt, mutattam éppen a könyvét egy kolléganőmnek, hogy én is mennyire szeretem, megvan mindkettő és leragadtam nálad, amint lesz időm visszafele olvasok, jó itt lenni, köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  22. Most látom az első bejegyzést, mielőbb gyógyulást kívánok! Az én anyukám is súlyos beteg lett ez év elején, még tart a felépülése, átérzem a helyzeted:-S :*

    VálaszTörlés
  23. Köszönöm Nitta, várlak a blogomban!:-)

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu