2012. november 18., vasárnap

Hétvége másképp

M. és Markus( apa és fia) szombaton hegyet másztak. 
Küldött át pár képet tegnap este, hogy megmutassa merre jártak, helyesebben emlékeztessen, mert én is voltam már ott korábban.
Van egy kilátó a Hocheck tetején, és M. ezt is mondta emlékeztetem felfrissítésére: "Tudod az, amire nem másztál már fel." 
Persze, hogy nem, mert már annyira fáradt voltam.
Most mégis arra gondolok, hogy pedig mennyire természetes és életszerű volt helyzet ott azzal a "még többel". Már megtenném azokat a plusz lépcsőket a még szebb látvány és magam miatt. Ennyit változik az ember pár év alatt. 
Talán ha azt is akartam volna, hogy a néha kívánatos elismerő szavakból is jusson nekem. Most már tudom, hogy nem kaptam volna meg, mert M. számára a még pár lépcső megtétele mindig is természetes volt.
Ez is a különbség kettőnk között, mely különbség egyre inkább eltűnik, mert tanulok tőle, és én is tanítom őt. U.i.: a kép természetesen M.  tegnapi képeiA kilátóról is küldött, de valahogy azt éppen nem mentettem el.:-(

10 megjegyzés:

 1. Jaj,de vágyom most ilyen csendes ,lakatlan helyre!Csodálatos az erdő!!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Bizony van úgy néha, hogy úgy érzi az ember, képtelen a fáradtságtól még egy lépést megtenni.
  Aztán, ha van aki unszol, hogy megéri felmászni arra a hegyre, kilátóra, akkor én elhiszem, hogy tényleg szép lesz. Meg úgy vagyok vele, hogy lehet soha többé nem járok még egyszer arra.
  Nagy gratuláció M.-nek a gyönyörű erdős/fás képért:)

  VálaszTörlés
 3. Az a legjobb, ha mindketten tanulunk egymástól...

  Nagyon jó fotós (is) pár vagytok!

  VálaszTörlés
 4. De szép minden! Éljenek az ausztriai kirándulások!
  Jelentem, visszaértem a fővárosba, és jól elfáradtam. Most blogolvasás útján pihenek. Kellemes, csendes este van.

  VálaszTörlés
 5. Engem csodás dolgokra emlékeztet a fás kép. :) Mintha egy katedrális oszlopai közt járna az ember...:) Hasonló képem nekem is készült csak itt a Börzsönyben. Ilyenkor olyan az erdő a sok lehullott levéltől mintha szőnyegen sétálna az ember...:)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm a soraitokat!
  Egyébként van úgy, hogy egy hosszú, órákig tartó hegymenetes úton, mér nem akarok tovább mászni, hanem leülni egy padra, és integetni lentről a kitartóknak, akik felmentek.
  Ki kellene menni az erdőbe, ha még jobban leszek megteszem, régen bóklásztam ott.Csöpögős köd van éppen, ez most nekem való" misztikus" séta lenne.
  Fővárosban és máshol is minden jót nektek!

  VálaszTörlés
 7. Kedves Éva, remélem már teljesen meggyógyultál! Csodaszép a második fotó! Átéreztem a fáradtságodat, voltam én is úgy. Néha le kell pihenni!Ha valamit vesztünk akkor is.

  VálaszTörlés
 8. Holdgyöngy, már dolgoztam ma, még megerőltető volt, és a hangszálaim vannak begyulladva.
  Lehet, hogy most már felmentem volna a kilátóba, mert a látvány megéri, és mindig össze tudja magát szedni még az ember.Viszont emlékszem, hogy a több órai felfelé gyaloglás egyenetlen terepen sok volt.Kondim soha nem volt túl jó.

  VálaszTörlés
 9. Tea, méz, alvás!
  stali

  VálaszTörlés
 10. Stali!
  Teát ittam, mézet is fogok most enni, aztán alvás.

  Persze fogmosás a méz után stb:-)

  VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu