2012. november 27., kedd

Angyalom

Már megint alkottam! :-)
Mondjuk ez a "megint" azért túlzás részemről, de Advent közeledte vagdosásra, ragasztásra ösztönöz. Ez a tortapapíros angyalka ötletet Mártánál láttam egy régebbi, általam nagyon szeretett, naponta írt adventi kalendáriumos bejegyzéseinek egyikében.
Már fel is tettem  a kis szárnyast, itt libeg mellettem a függöny előtt.U.i.:  Nagyon szeretem Márta adventi írásait (is).
Tudnia kell, hogy karácsonyváró napjaim mindig fontos része az ő adventi "kalendáriumának" olvasása. Sőt, visszaolvasása akár nyáron is. 
Hátha nem lesz neki túl nagy teher idén sem, én örömmel bontogatnám a blogjában majd a naponta írt a gondolatait, idézeteit, képeit.
Ez itt egy szépen kérő üzenet neki, hátha olvassa!:-)

8 megjegyzés:

 1. Ez nagyon tündéri!
  A mi angyalkánk a hűtő oldaláról mosolyog, hozza az üzenetedet.

  VálaszTörlés
 2. Egyszerűen is lehet szépet alkotni!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon aranyos!!!! Ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 4. De aranyos!
  Én nagyon szeretem az angyalokat, pont tegnap este gondoltam ki, milyenek legyenek az idei adventi angyalok, és megint tortapapírt gondoltam hozzá.
  (A szépen kérő üzenetet megértettem, gondolkodom még rajta, majd meglátjuk...:)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon kedves az angyalkád, méltó a várakozás idejéhez :-)))

  VálaszTörlés
 6. Még csinálok többet is belőle, mert eddig kettő van, de akarok a konyhába is, és még vannak helyek, ahova el tudom képzelni.
  Köszönöm, hogy írtatok, azt pedig Mártának külön köszönöm, hogy gondolkozik a kérésen sokunk örömére.Mert én biztos vagyok abban, hogy sokan vagyunk!:-)
  Remélem, látom majd a tortapapíros angyalkádat.Szerintem, igen!

  VálaszTörlés
 7. Kedvet kaptam én is ilyen angyalka készítésre:)
  Aranyos ötlet:)

  VálaszTörlés
 8. Orsi, vágj bele!:-) Szó szerint is vágj bele a papírba!:-) Damilon lóg a karnisról a csillag, onnan szintén damilon az angyal Nekem ez a megoldás jött be.Ha elmegyek mellette "megmozdul" a levegő mozgásától!
  :-)

  VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu