2024. június 19., szerda

Kisbaba

Hétvégén babáztam. Vasárnap elhozták a 3 hetes kisfiút látogatóba. Már utazik, szeret emberek között lenni. Tömegközlekedési eszközön is vitték, persze megcsodálták, hogy milyen picike és aranyos. Mosolyog, ásítozik, nyöszörög... Teszi, amit kell: eszik, alszik. Megsimogattam a kis lábacskáját, kezecskéjét, a fejét. Olyan jó volt látni. Szopott, utána álomba merült, finoman emelkedett  a kis mellkasa. Jó helyre került, a szülei imádják, ő pedig kiegyensúlyozottsággal válaszol.
Jó dolog, ha egy ilyen pici van a környezetemben. Kapom rendszeresen a képeket is róla, de nem merek feltenni ide belőlük mást, csak a kis lábát, mert nem beszéltem meg a szülőkkel, hogy lehet-e. 
Itt a kánikula, reggel kiszellőztetek, utána a redőnyöket lehúzom, és a kellemes félhomályban elvagyok. Még nem melegedett át nagyon a lakás, és ez így jó egyelőre. Majd elmúlik ez is, mint annyi más. Sok dolgot kibírtunk, ezt is túléljük.

10 megjegyzés:

  1. Kis lábai is sokatmondóak!... A többit hozzáképzeljük!

    VálaszTörlés
  2. Jól teszed, ha nem teszel fel fotókat a babáról! Ő még annyira védtelen, nem tudja elmondani mit szeretne és mit nem.
    Tudjuk, elképzeljük a kis drága babát, biztos tüneményes gyermek. 😍
    Jó egészséget kívánok Mindannyiótoknak! 🤗

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a jókívánságodat. Óvjuk , védjük a babát. Picike még, szüksége is van rá.

      Törlés
  3. De jó is egy ilyen picurkát látni, kicsit dajkálni, megszerettetni!🤗

    VálaszTörlés
  4. Ötödik unokám 2.5 hónapos... nővérkéje kettő múlt, bőven kijut nekem a babázásból, hála érte. Egy pracli, lábacska pont elég, hogy megéljük örömödet. Nagy ajándék! (Márta - partfal....)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó neked is! Unokázz sokat, ahogy eddig is! A blogodon is szívesen látom, ha ezt teszed.:)

      Törlés
  5. Nice to have a baby in one’s life!
    Ours should be here Saturday evening!
    Hugs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. I will think of you on Saturday evening and after that time, too. You will have nice days together with your son and his little family. Hugs.

      Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu