2016. május 26., csütörtök

Blog

Nagyon szűk körben mozgok én is, mint ahogy közülünk sokan leírták már ezt. Különösebben okos sem vagyok ( nem álszerénység, hanem tény), vannak nálam sokkal intelligensebb, tanító blogok, de ennyire vagyok képes, és még nem vagyok rá készen, hogy végleg abbahagyjam azt, amit adni tudok, változtatni sem akarok. Az én blogom ilyen, és marad is kommentekkel vagy anélkül. Kommentvadászat nincs, a témák sem olyanok legtöbbször.
Egyszer írtam valahol, hogy ha valaki így elfogad úgyis jön, esőről, vízről, fűről, fáról, virágról, munkahelyről, hangulatokról, a lélek rejtelmeiről hétköznapi szinten olvasni, néha idézeteket, verseket, de eljöhet pár nem túl bonyolult képet is megnézni. Szerencsére sok más blogban is megtalálom mindezt. Nem érzem magam furcsa lénynek.
Akinek másfelé vezet az útja, az úgyis elmegy. 
Búcsút intek, mindig van, aki máshol találja meg azt, amit keres, de maradnak is nálam. Így van jól. 
Igen, így van jól!


17 megjegyzés:

  1. Ha tanító blogod lenne, lehet nem is látogatnám. Akkor látogatná más helyettem minden bizonnyal.
    Persze, hogy így van jól. Pont így szeretlek, és pont így szeretem az írásaidat és a képeidet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. látod Éva, Pipulka is téged választott
      :)))

      Törlés
  2. én nem hiszem, hogy vannak "tanító blogok". Olyan blogok vannak többnyire, amibe mindenki az adott napjának élményeit írja le.Magáról. Az is változó: senkinek nincs két egyforma napja.Változunk magunk is. (meg amit kiszűrünk a napokból, az se egyforma sose:))))
    Azt tapasztalom, ha valaki komolyabb témát is beír, attól elfordulnak, nem látogatják, úgy érzik, nincs szükség gondolkodásra. Mindenki az adott hangulatának megfelelő blogokat olvas.
    Én azt vallom, akit megismertünk/megszerettünk, annak blogját hűségesen látogatjuk, akkor is ha átmenetileg rosszabb hangulata van, vagy olyasmit ír, amihez aznap épp nincs kedvünk (könyvekből se mindig az egyformákat olvassuk)

    én elfogadlak olyannak, amilyen vagy: finomítanád a csúnyát, könnyítenéd a nehezet, simítanád a szúróst,...a kislányos énedet is elfogadom is, és az érzékeny finomságodat is...
    maradj ilyen, kell a blogod, egy fogalom a blogod az ismerősök között, nem olyan hűtlennek ismertelek meg, aki megpattan, mert elunta blogírást

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyetlen dolgot nem különösebben szeretek: az "így van jól" belenyugvó/lemondó hangulatát. Az "ÍGY AKAROM", nekem már kicsit jobb, mert tudatos választást feltételez

      tudom, nem kéne mindig leírni mindent ,ami eszembe jut, elég lenne - hisz az a divat - egy "mi így szeretünk drága Éva" kész klisét beszúrni, de képtelen vagyok rá

      Törlés
  3. Akárhogy is, hasonló hasonlót vonz, vagy keres, fogalmazzunk hasonlóan. Azért szeretem, amiről és ahogyan írsz, mert nekem ezek fontosak. Hétköznapiak lennének? nem tudom, lehet. A hétköznapok apró csodáiból áll össze az életünk, mi más lenne fontos? :) Én köszönöm, hogy olvashatom a gondolataidat, ami sokszor továbbműködik bennem, további gondolatokat gerjeszt. És így van jól :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem bántásiból mondtam

      Törlés
    2. Nem arra írtam :) Katalin, jaj, dehogy, én is szoktam ezt a kifejezést hasznlni :).

      Törlés
  4. Azt mondta Boldizsár Ildikó (imádom), hogy : "Ha bevezetnénk az iskolákban, munkahelyeken és családokban a „mentális időjárás-jelentést”, sokkal jobban értenénk egymást, és egyetlen kép segítségével megtudhatnánk, mi zajlik a másikban. Így óvatosabban bánhatnánk azokkal, akik aznap első fokú viharjelzést küldenek, viszont sütkérezhetnénk azok mellett, akikben ragyogó napsütés van. Jobban figyelhetnénk azokra, akikben borús az idő, netán havazás, ködszitálás vagy talaj menti fagy várható. A lehetőségek majdnem végtelenek..." azt gondolom a blogunk egy-egy posztja az aznapi mentális időjárásjelentésünk :)))

    VálaszTörlés
  5. Ritkán írok nálad, de mindig olvaslak. Nekem az elsők között vagy a blogoddal. Én ilyennek kedvellek, amilyen vagy.

    VálaszTörlés
  6. A blog elvileg a legszabadabb műfaj: mindenki azt csinál a blogjával, amit akar!
    Aztán aki szeret, kövessen! ("Ceux qui m'aiment, me suivent") Van választék bőven.
    Ami engem illet, követlek.

    VálaszTörlés
  7. itt vagyok és maradok,olvasva téged. Szeretem a blogodat.♥

    VálaszTörlés
  8. "maradunk, itt maradunk"...:) (Bereményi-Cseh)

    VálaszTörlés
  9. Így szeretem az írásaidat... Esőről... Esőcseppekről... Falevélről... Szürkeségről...

    VálaszTörlés
  10. Jövök, ámuldozom a szép képeken, gondolatokon, megyek, elmaradok, visszajövök. Hiányoznál, ha nem lennél.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szeretem a blogodat, Éva. :) Napi rutin, hogy akkor is betérek, ha nem írtál. Erőt ad, továbblendít. A fotók mindig csodálatosak, és nagyon sok szép idézetet is találtam. :) Köszönöm, hogy nyitott, és olvashatom.
    Szép napokat/fotókat/olvasmányélményeket, jó barátokat, remek beszélgetéseket kívánok! :)

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu