2015. december 7., hétfő

Advent 7.


Mivel decemberben a nagyáruházak vasárnap is nyitva tartanak, bementünk az egyikbe ( Interrel kezdődik és sparral folytatódik), és néhány szaloncukorral a kezükben pityergő, felénk jövő kisgyerekkel is találkoztunk a bejárattól nem messzire.
Aztán megláttuk a Mikulást, akinek az ölében - mint megtudtuk a szülőktől - egy 14 hónapos trónolt szintén szaloncukorral, aki csöppet sem sírt és félt. Ő még nem tudta, hogy akár félni is lehetne.
Úgy születünk, hogy nem tudjuk mi miatt kell aggódni és minek örülni. 
A legjobb az lenne, ha később megértenénk, hogy igazából nem érdemes semmitől sem félni. Ott és akkor, abban a pillanatban nincs jelen. Később pedig meg kell oldani. Mindig van megoldás, erre utólag rájövünk.
Mennyi idő kell hozzá, míg kiderül, hogy igazán így érdemes élni?



10 megjegyzés:

  1. Van akinek egy élet is kevés. Azonban az okosabbja rájön erre és onnantól kezdve így él. Imádom ezeket a vidám képeket. Boldog Adventet kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiváncsi vagyok nekem mennyi idő kell, szerintem kevés lesz az élet, de most ezt nem erősítgetem magamban. Végre jobban vagyok.

      Törlés
  2. De jó témát vetettél fel, Éva... Engem is foglalkoztat nagyon...
    Csodás, boldog képeket hoztál. Dominál a piros szín bennük! Szeretem képek, nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokunkat foglalkoztat bizonyára. Az elmélet megy, a gyakorlat nem mindig, de az évek meghozzák a több és több tudást, melyet át lehet ültetni a gyakorlatba.

      Törlés
  3. inkább nem mondok semmit(mit keres egy idegen fickó ölében egy egyéves?...főleg szaloncukorral) csak röviden:nagyon klasszak ezek a hóemberek a norvégmintás pulcsijaikban , kifejezetten vidám kis fickók, hetyke kis orrukkal :)))))))

    VálaszTörlés
  4. Örülök, Éva, hogy rátaláltál a félelemmentes élet titkára. Nekem még csak elméletileg megy - amikor megy. Ez az én privát evolúcióm már jó 2-3 éve...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem találtam meg. Nekem is inkább elméletben megy.

      Törlés
  5. A hóemberek is jópofák, de nekem ez a copfos kislány is nagyon tetszik. :)
    Puszillak Éva!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Clarisssa, olyan kis simogatásra készített játékok, dekorációk! :-)

      Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu