2015. december 9., szerda

Advent 9.


Talán kicsit magasabban kellene laknom vagy északabbra, hogy a tél havas(abb) legyen, pontosan olyan, ahogyan elképzelem. Mert lassan csak a képzeletnek lesz szerepe, ha havas karácsonyra gondolok. 
Így viszont lehet várni, hogy hátha egyszer elkezd szállingózni, aztán egyre jobban esni az a fehér, könnyű dísz, melyek között soha sincs két egyforma, ahogy közöttünk sincs, pedig néha elvárnák tőlünk az egyezést. 
Egyébként pedig várni tudni kell, ha a mostani időszakra gondolok, arról pedig az jut eszembe, hogy: "Az ünnep azé, aki várja.”*
Lehet úgy átlagosan 210 méter tengerszint feletti, magasságnak alig mondható helyen, bárhol, bármely időben és minden körülményben is, és a vágyak végül teljesülhetnek magam és persze mások által. Saját tapasztalat.
Tenni kell érte, még ha sok minden ellene is szól, vagy pedig hagyni, elfogadni a megmásíthatatlant, de azt aztán nyugodt lélekkel!
Valahol ebben rejlik a titok.
*Szabó T. Anna

2 megjegyzés:

  1. "Tenni kell érte, még ha sok minden ellene is szól, vagy pedig hagyni, elfogadni a megmásíthatatlant, de azt aztán nyugodt lélekkel!
    Valahol ebben rejlik a titok."

    Köszönöm!!!!

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu