2015. december 6., vasárnap

Advent 6.


Ezek az első napok, maga szabadság napjai olyan hetek után, melyeket úgy töltök, hogy nem kell visszamennem vasárnap este a kórházba, csak majd hétköznap délután a munkahelyre. 
Jól érzem magam, vannak terveim, a négy falon kívül is járom az útjaim, nézegetem a sütikiszúróimat, az új díszeket (bolhapiacon is vettem néhányat) recepteket lapozgatok, szalagokat, papírokat rendezgetek, fényeket élvezek, második mécsest gyújtok, fenyőgallyakat szagolgatok, színeket gyűjtök magamba, ajándékokat veszek, és vettem is már, forgatom a Bibliát és a lelket támogató könyveket, idézeteket. Mint egy gyerek, mikor kinyitják előtte végre a játékos dobozát, és kiszínesedik a világ a sok fehér szín után.
Az adventi koszorúm nem koszorú, hanem négy nyírfaágba vágott lyukat használok mécsestartónak, és köré tobozokat tettem. Ennyi az egész, nem bonyolult, így képzeltem el, és így valósítottam meg végül. Majd egyszer talán kép is lesz róla.
Fénylik, és világítja az utat a várakozásban.



13 megjegyzés:

  1. Szép, meghitt várakozást kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  2. Ma mikor meggyújtottam a második gyertyát Évikém rád gondoltam, tudom nagyon szereted ezt az Adventi időszakot velem együtt. Örülök, hogy már nem kell visszamenned, nagyon hiányoztál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsókám, köszönöm, és tudd, hogy fontos nekem, hogy gondoltál rám.

      Törlés
  3. Én is olyan gyertyatartóra vágytam, úgyhogy kíváncsian várom a képet a tiédről.

    VálaszTörlés
  4. Adjon az Isten neked is szép, békés készülődést, terveket, örömöket, ...embereket, akik szeretnek, és akiket lehet szeretnünk, ...feladatokat, amiben el lehet fáradni, pihenést, amiben lehet gyönyörködni, ...fényeket, színeket,
    legyen neked MINDENBŐL ELEGENDŐ:))))

    VálaszTörlés
  5. Szép várakozást neked! Az az utolsó fotó!!!

    VálaszTörlés
  6. Mesés képet készítettél a Tűztoronyról. Annyira beleszerettem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenféle világítást kitaláltak neki.

      Törlés
    2. Mindenféle világítást kitaláltak neki.

      Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu