2015. december 14., hétfő

Advent 14.

Van egy kis füzetem, melyben a Bibliából vannak reményt keltő mondatok és mellé Norman Vincent Peale: A pozitív gondolkodás hatalma című könyvéből hasonló mondatok. 
Én minden este 21:00 vagy 22:00 -ig a munkahelyen vagyok. Ilyen a munkabeosztásom Így aztán későn fekszem le, mert le kell hogy csengjen a nap bennem, hogy el tudjak aludni.
Az említett könyvben van egy mondat, valaki mondta az írónak: " Nem fekszem le a világ gondjaival a vállamon, hanem teljes lelki nyugalomban."
Vagy ezt mondom magamban:"Békében fekszem le, és el is alszom, mert csak Te adod meg Uram, hogy biztonságban élhessek." *
Ezért kerülök én későn az ágyba, hogy az a teljes lelki nyugalom meglegyen, de így sem sikerül mindig, de fejlesztgetem magamban a lehetőségeket. Csak olyat olvasok mely ebben segít lefekvés előtt, mely megnyugtat (vannak blogok is közöttük), és nem nézek már TV-t, egyébként sem sokat. 
Valahogy így aztán jön a nyugalom, és nem forgolódom az ágyamban a világ gondjaival a vállamon, mert kell a nyugodt, összeszedett erő másnapra másokért, magamért.



*Zsoltárok könyve 4:9

5 megjegyzés:

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu