2014. július 24., csütörtök

Újra levendulázás


Újra Veszprém, újra egy nappal megtoldva...
Megmutatták, hogy hol van még levágatlan levendulamező Dörgicsén a levendula majorban, de beleszippantva a levegőbe is odataláltunk volna. Úgy érzem az utolsó pillanatban érkeztünk, hogy még "lábon" találjunk bármit is belőlük.
A levágott levendulatövek is szépek- nekem legalábbis tetszenek-, sétáltunk egy nagyot, aztán még betértünk a Levendáriumba (kis bolt, előtte nagyon jó székekkel és egyebekkel) némi ottani virágból készült termékért is. Pedig Felcsúton is begyűjtöttünk egy-két dolgot, de nem lehet ellenállni a szappannak, az olajnak, a zsákocskáknak, a levendulás-almás sütinek.
A második képről persze hogy az jutott eszembe, hogy múlt és jelen, de akár az is juthatott volna, hogy megpihenve és feladatra várva, vagy még hasonló okosságok erre a jól látható, számomra kibékíthető ellentétre.


4 megjegyzés:

 1. Én másfél hete jártam ugyanitt. :-) Nagyon jót beszélgettem a teaházban a tulajdonos hölggyel, s mikor kiderült, hogy valamelyest én is konyítok a levendulához, kaptam egy-két tanácsot és ötletet tőle!
  A napraforgós képet köszönöm, ha nem baj akkor beállítottam háttérképnek a céges gépemen! :-)

  VálaszTörlés
 2. Saci, most kiéltem magam levendula ügyben.:-)
  Persze, hogy elviheted a napraforgósat háttérképnek, nagyon udvarias vagy, hogy egyáltalán megkérdezted.

  VálaszTörlés
 3. Éva, a kis erkélyeden cserépben is nevelhetsz levendulát, akkor mindig lesz otthon is!

  VálaszTörlés
 4. Rózsa! Lesz egyszer olyanom is!:-)

  VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu