2014. május 23., péntek

Mindenképpen!


Indítottam egy új kockás füzetet, melynek az első oldalára azt írtam: "Mindenképpen". Ebbe kerülnek a blogos társaknál megtalált kedvemre való receptek, melyeket mindenképpen ki kell próbálnom.
Persze, először elmentettem őket, de túl soknak bizonyult, most válogatok belőlük, és ezek kerülnek a füzetbe, ez már számomra a legjava. Már megint elborított a "sok"!
Tanév alatt általában a munkahelyemen eszem hétköznapokon.
Nyáron viszont kedvemre kipróbálhatok recepteket( szeretek főzni), de írtam le karácsonyi aprósüteményeket is, mert én sokszor gondolok a karácsonyra.
Apropó, munkahely... 
A képek az asztalomon lévő dolgaimról készültek. Van egy kis virág is az asztalomon a munkahely kertjéből a kolléganőm unokájának bébiételes üvegecskéjében.7 megjegyzés:

 1. Éva, épp ez6t csináltam ma délelőtt. Mindig belefutottam, akkor már kipróbálom.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó ötletek vannak a blogosoknál!
  A szénhidrátmentes, sok zöldséges ételek előnyt élveznek mostanában, de nem mindenáron, mert rajtam kívül más is eszik a környezetemben, bár egyetértenek velem, ha kicsit visszafogottabbat teszek eléjük.
  Fogynom kellene, karácsonyi még 10 kg-ot. 4-5-ön túl vagyok.

  VálaszTörlés
 3. Melyik receptbe futottál mindig bele?

  VálaszTörlés
 4. Ha szeretsz főzni, az kész szerencse! Nomeg, a közös étkezés is kevésbé hízlal, mint a magányos! Dixit sok tudós szakértő.

  VálaszTörlés
 5. :))))Magamon nevetek,hogy többötöknél pont ebbe a témába futottam bele.:)
  Én is elmentem, de a füzet az igazi!!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Rózsa, én nem tudom, hogy a közös étkezés kevésbé hizlal-e? Mindegy is mert elég sokszor eszem egyedül is, és hízom...

  VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu