2014. január 18., szombat

Napi események és szervezeti felépítés

Pénteken annak az iskolának a félévzáró értekezletén voltam, ahova tartozunk. Illetve csak harmadában tartozunk a mostani mindenféle viszonyok miatt.Technikai dolgozók és az épület máshová, mi pedagógusok az említett iskolához. 
Szóval, még csak nem is a valóban saját értekezleten ültem, de vannak közös diákjaink is ( kollégium-iskola kapcsolat), és hallgattam az igazgatót, aki egyben a mienk is. Ebben a bonyolult viszonyban, még az az elviselhető, hogy legalább jó fej az igazgatónk, és őt kellett hallgatni. Esze is van, humora is, és jó pasi is. Írtam is Izabellának hogy mi legalább nem szívtuk meg annyira, mint ők Bridgettel.:-) Ilyen előnyöket is számon kell tartani a napi" örömök" megszerzése végett.
Ez volt a péntek délutánunk, de legalább jó volt hazajönni. A saját félévzáró értekezlet majd még ezután lesz. A mi saját háztáji igazgatónk egy nő: intelligens, humora is van, és női szemmel is jól néz ki. 
Ejjj, de jó dolgunk van legalább a közvetlen főnökök szempontjából!:-D 
Tenni értünk ugyan keveset tudnak a távoli nagyfőnökök miatt, akik mostani leírt mottója: "Keressük a helyünket!", és még nem is láttuk őket. Mondjam azt, hogy ezt a tényt is figyelembe véve: 
Ejjj, de jó dolgunk van! :-D



6 megjegyzés:

  1. Nem véletlenül van ott az a kép!:-)

    VálaszTörlés
  2. gondoltam, mert pont olyan szűk térben lehet mozogniuk

    VálaszTörlés
  3. Elég faramuci helyzet. S mire letisztulnának a dolgok, addigra újra jön majd egy változás :(

    VálaszTörlés
  4. Katici, faramuci, mert olykor ki kell találni vajon melyik szerv nem fizette ki a telefonszámlánkat , és kitől kell kérni nyomtató patronra pénzt.Közös lónak...

    VálaszTörlés
  5. Katalin, szűk térben, és elvárják az elégedettséget is érte.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu