2014. január 14., kedd

Egy nem...


...együtt élős kapcsolat működésének fenntartásához sokszor egy nap alatt kell megoldanunk, megbeszélnünk mindent, amit más körülmények között halogathatnánk akár másnapig, esetleg még tovább.
Szombaton beszélgettünk minden másról, csak arról a reggeli mondatról nem, amely mégis jelen volt estig, hiába egy a kisvárosba hozott kiállítás megnézése, ebéd, tóparti séta- hogy ne legyen túl sok bonyolult dolog körülöttünk-, kávézás a valahol még mindig megtalálható kis fenyőág mellett, a nevetősre sikeredett magyar házi feladat megírása is megvolt, hogy szép legyen a nap, mert tényleg szükségünk volt rá. Jött, gurult minden magától, össze is jött, de "arra" a beszélgetésre nem került sor.
Végül az elmenni készülőből már az ajtóban kabátban állva pattantak ki a szavak( mégis fontos volt neki is!), melyek végül megoldást hoztak, és annyira találóak, sok mindent elrendezőek voltak, hogy megkönnyebbülve csuktam be az ajtót, hogy nem kell elalvások előtt gondolkoznom- mellyel így egyedül vagy Skype-os tőmondatokkal egyébként sem mennék sokra- a legközelebbi találkozásig. 



6 megjegyzés:

  1. Ismerős helyzet. A fotó!Szép, ismét.

    VálaszTörlés
  2. De szép képek!!!!!Örülök,hogy béke van!

    VálaszTörlés
  3. Ennek így kellett lennie!Kellemetlen egyedül morfondírozni utána.Igaz, volt már úgy is.

    VálaszTörlés
  4. A szavak hatalma! Soha nem szerettem a "belül rekedt" fontos szavakat...

    VálaszTörlés
  5. Flora, ami nagyon fontos azt kimondom, a többi néha belém szorul!

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu