2014. január 29., szerda

Fél óra ( vagy egy kicsit több?)

Annyi rossz szót hallok naponta és olyan mélyen negatív gondolatokat, hogy már nem akarok többet hallani, mert megcsömörlöttem, és továbbadni sem akarom őket. Kész, vége, elég! 
Az utóbbi napok legellazultabb félórája kávéivás közben volt vasárnap délután, miközben a galambok  háztetőről háztetőre történő, szervezettnek tűnő, közös röptét figyeltük. A pincér -aki egyben szerintünk a tulajdonos vagy a bérlő is- néha csatlakozott hozzánk a galambok figyelésében. 
Kaptunk egy kis serranoi sonkát is kóstolónak, amit kellemes jazz zene hallgatása közben látható hozzáértéssel szeletelt fel egy 50 éves, mostanában felújított, csillogóan szép gépen.
Újra esik a hó, a csizmámat tehetem ugyan rendbe, de nem baj!



8 megjegyzés:

  1. A hóval semmi bajom ha nem kell kimenni de sajnos mindég van valamit elintézni...:)

    VálaszTörlés
  2. A sok rossz...azzal az én hócipőm is tele van:) Így összefoglalva- köszönöm, hogy te jókat írsz, még hóban is.

    VálaszTörlés
  3. Éva, a napok már csak ilyenek, hóban is intézni kell dolgokat!:-) Én is megtettem amit kellett, és most megyek dolgozni!Beletaposok a hóba, vízbe!

    VálaszTörlés
  4. Júlia, az én hócipőm is tele, és nem a blogokról írtam, de ezt úgyis tudod biztosan. Közvetlen és tágabb környezetem állandó morgásáról szóltam. Gondol ki mit akar, de védekeznem kell, mert megbetegít. Kimondom a véleményem, meghallom a rosszat, de utána jöjjön a jó, és nem akarom a blogomban a rosszat sulykolni, pedig lehet, hogy jó lenne így levezetni az egészet. Akkor viszont azt teszem, amitől szenvedek éppen. Nem vagyok híve a struccpolitikának, de kell megállj parancsolni néha!

    VálaszTörlés
  5. Ajánlok egy gyógyírt,amit én néhány napja alkalmazok magamon: üsd be a youtube-ba,hogy Schaffer Erzsébet ,kiad több előadását.Hát utána megjön az ember életkedve.Hihetetlen milyen derüsen látja a világot!

    VálaszTörlés
  6. Tudom, hogy nem blogokra gondoltál. Visszaolvastam megjegyzésem, kicsit az érződik belőle, hogy talán ott van a rossz, blogokban- de nem, a világra gondoltam én is, s ezzel szemben írtam, hogy te jó dolgokat hozol:)
    nem, nem értjük félre egymást.

    VálaszTörlés
  7. Hüm. Ezt olvasva rájöttem, hogy az utóbbi hónapokban én viszont hagytam magam "elmeríteni" a negatív hullámokban... és ezen tényleg változtatni kell. Kösz. :-)

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu