2013. december 27., péntek

Nyűgösség

Ez van karácsony után, de máris? 
Kint reggel szürke volt az idő, de már süt  a nap, és nyitott ablakon át plusz 9 fokos frissesség jön be, fázik a lábam zokni nélkül. Mert sokáig csak hálóingben, mezítláb mászkáltam, matattam.
Ebédem két süti teával, és semmi, de semmi hasznosat nem tettem, csak a kötelezőket, és megvettem 2 jegyet egy szilveszteri koncertre. Tavaly is voltunk, és jó volt.
A jegyvásárlás színhelyére menetel volt egyben a sétám is. Gyalog mentem oda, de hazafelé már busszal, mert fáj a derekam. Minden lépésnél fáj, és ördögi a kör. Mozogni kellene, hogy ne fájjon, de fáj, ha mozgok. A kezelés is hosszú távon majd biztosan segít, de utána fáj, mert megbolygatják.
Várom az estét, ha sötét lesz, és égnek a fenyőfa fényei. Miért tud változtatni a hangulaton? 
Mert tud, annyi bizonyos. 
Ma nyűgös vagyok, amint az írás is mutatja! :-D



9 megjegyzés:

  1. Nem vagy vele egyedül.....:(
    A derekam nekem is begyulladt karácsony második napjára. Most már jobb.Fáj,de elviselhető.
    Én is csak teáztam vajas kenyérrel,igaz egy falat kolbászt is ettem hozzá,hogy legyen erőm.És ma mostam meg néhány ablakot,mert ahogy besüt a nap,hát az már szégyen.

    VálaszTörlés
  2. Hát így vagyunk. Lesznek szebb percek is, tudod. Sok erőt kívánok! :-)

    VálaszTörlés
  3. Látom, klubot is alakíthatunk.:-)
    Erre mondanák az okosok, hogy fene jó dolgukban nem tudják már, hogy mit csináljanak!:-)
    Most már jobb, de ez a nap nem volt jó.Igaz, nagyon rossz sem.
    Kinek dereka, kinek az öccse...! Ablakot viszont nem pucoltam. Majd egyszer!

    VálaszTörlés
  4. Igen, meg azt is mondják, hogy nézzed meg ezt-vagy-azt, hogy neki mennyivel rosszabb... Ez gyakran be is válik, de soha nem tudtam igazán magamévá tenni ezt a hozzáállást, mert mindenkinek az fáj legjobban, ami vele történik, akár lelkileg, akár fizikailag - ezt nem érdemes tagadni. Nah, mindegy... tisztára tavasz van, menjünk fényképezni! :-)))

    VálaszTörlés
  5. Alessia, egyetértek, mindenkinek az fáj legjobban, ami vele történik, még ha együtt is érzek a máséval. Itt is süt a nap, még a levegőnek is tavasz illata van. Decemberben nem vagyok oda érte, majd márciusban szagolgatom!

    VálaszTörlés
  6. Csak halkan kérdem, biztos, hogy érdemes a v-i gerincgyógyászhoz járnod, ha ennyire nem javul, sőt...? Mert ennyi hónap után már látványos eredménynek kellene mutatkoznia szerintem (nálam például most az esztékás gyógytornász érte el 5-6 kezelés után, hogy gyakorlatilag panaszmentes vagyok, pedig ilyen még nem volt.január óta, eddig nekem is minden lépés fájdalommal járt).

    VálaszTörlés
  7. A "tele" utan a "félig" is üresnek hat... Nálam is sokan voltunk majd 5 napig, most meg ketten Lucie-vel. Pár nap múlva megint sokan, majd egymagammal. Mindegyik fázist szeretem, főleg, ha valtakoznak!

    VálaszTörlés
  8. Ági,én még mindig hiszem, hogy érdemes. Föntről indult a helyrehozatalban, és csak előző alkalommal ért a derekamhoz( vagyis most van lent), ami a kritikus pontom. Majd nyáron visszatérek rá újra, hogy érdemes.Sajnos be vagyok csontosodva, meszesedve. Néha jut csak eszembe, hogy nem tud segíteni.
    A gyógytornászok tüneti kezelést tudnak adni, de tavaly tavasszal ők sem segítettek, mert mindig begörcsöltem gyakorlat közben. Abba kellett hagyni.

    VálaszTörlés
  9. Rózsa, bár én szeretem az egyedüllétet is, de alapvetően kiszolgáló, és más örömét kereső vagyok. Vagyis szeretek teríteni, etetni, a hozzá kapcsolódó hangulatot megteremteni. A "sok" után egyedül maradtam, a karácsonyt követő nap mindig ilyen. Nem katasztrófa, persze, csak erős hangulatingadozást adó!

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu